up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoIridium everywhere 9575 Extreme
  • Iridium everywhere 9575 Extreme

Iridium everywhere 9575 Extreme

plus
Iridium everywhere

Iridium Everywhere 9575 Extreme

Produktbeskrivelse Iridium everywhere 9575 Extreme

Iridium Extreme er den hårdeste håndsæt nogensinde fra den eneste virksomhed, der tilbyder ægte global, ægte mobil, reelle pålidelig kommunikation. Udviklet med flere funktioner og mere tilbehør end nogen anden satellit telefon på markedet, Iridium Extreme sætter mere innovative kapacitet - og flere måder at forbinde end nogensinde før - i hænderne på mennesker overalt.


Standardiseret: En særdeles kompetent håndsæt har brug for en særdeles kompetent netværk for at styrke den. Iridium Extreme er bygget med den samme pålidelige tale og data kapacitet, Iridium-brugere er kommet til at stole på, og bakkes op af verdens eneste satellitnettjenester der kommandoer ægte global dækning, pol til pol.


Optimeret: Fra ørken til bjerge, savanne til tundra, Iridium Extreme sætter kraftigere kapacitet i hænderne på mennesker, hele verden. Det har flere funktioner og tilbehør end nogen anden satellit telefon. Det er den eneste med realtid tracking. Det er den eneste satellit telefon med GPS aktiveret SOS med redningstjenesterne understøttes af GEOS Travel Safety Group Limited, inkluderet uden ekstra beregning. Og det kan forbinde med Iridium AxcessPoint at oprette en Wi Fi hotspot for at holde kontakten på dine enheder betroede - overalt.


Robust: Ingen anden telefon i verden har flere indvolde eller grus end Iridium Extreme. Det er den første telefon med militær kvalitet 810F holdbarhed. Det er støvtæt, stød og jet vandafvisende. Fra nødhjælp besætninger og paramedicinere til militært personel og offentlige operationer, er Iridium Extreme bygget til verdens hårdeste, højeste forbrug kunder for, at tilslutningen, der betyder noget under de hårdeste betingelser, hvor som helst på kloden.


Reel mobilitet

Iridium Extreme Som alle Iridium telefoner, tilbyder ægte mobil, reelle pålidelige tale- og datatjenester, der arbejder overalt. Udnyttelse af uovertruffen evne til Iridium-netværket, Iridium Extreme giver brugerne mulighed for at nå videre, bruge mere udvidede tjenester og gøre flere forbindelser på farten end nogen anden håndsæt i verden.


Rigtig Capability

Ligesom andre Iridium satellittelefoner, Iridium Extreme leverer enestående stemme- og datakapacitet, herunder sms og data tethering. Den bygger på disse funktioner ved at indarbejde forbedret, fuldt integreret GPS og online tracking tjenester og nødsituationer muligheder - inklusive den første nogensinde er bygget i programmerbare one touch SOS knap med din egen placering anmeldelse - for ekstra sikkerhed.


Fast Holdbarhed

Iridium Extreme er bygget med de højeste standarder for militære holdbarhed, opnå en 810F rating, og scorer den højeste rating af Ingress Protection i branchen på IP65. Designet med en høj forstærkning, robust antenne og en diamant regummierede, tilspidsede greb til de bedste i hånd ergonomi nogen telefon på markedet, Iridium Extreme er jet vandtæt, støvtæt og stødsikker - at sikre en kompromisløs forbindelse under stort set alle forhold .


Rigtig sporbarhed

Gennem certificerede online portaler, Iridium Extreme tilbyder en åben udviklingsplatform til brugerdefinerede lokationsbaserede løsninger med real time tracking til at øge business effektivitetsgevinster, forbedre militær og beredskab, spore kritiske aktiver eller blot holde familie og venner opdateret. Iridium Extreme understøtter også Google Mapping gennem koordinere deling, så brugere, arbejdsgivere, venner og familie til visuelt spore telefonen placering. Start Tracking.


Egenskaber


Kompakt fysisk fodaftryk for strømlinet bærbarhed

Intuitiv brugergrænseflade til ud af boksen brugervenlighed

Jet vand, stød og støv modstand for uovertruffen holdbarhed

Udvidet SMS og e-mail-beskeder kapacitet

Integreret højttalertelefon

Headset og håndfri funktion

Internt stuvet antenne

Mini USB dataport

Tilbehør til skabe øjeblikkelige WiFi hotspots overalt

Pålidelig tovejs global dækning


Forbedrede funktioner:

Hårdeste militære klasse håndsæt nogensinde er bygget

Højeste tæthedsgrad (IP) rating i industrien (IP65)

GPS aktiveret lokationsbaserede tjenester

Understøtter online tracking og Google kortlægning tjenester

Programmerbar, GPS aktiveret, one touch SOS knap

Mindste Iridium telefon nogensinde

Diamond treaded, tilspidsede greb i hånden ergonomi

Robust, high gain antenneSpecifikationer


Dimensioner: 140 mm (L) x 60 mm (W) x 27 mm (D)

Vægt: 247g

Varighed

Standby-tid: Op til 30 timer

Taletid: Op til 4 timer

Udstilling

200 tegn belyst grafisk display

Volumen, signal- og Batteristyrke meter

Oplyst vejrbestandig tastatur

Opkald funktioner

Integreret højttalertelefon

Hurtig forbindelse til Iridium telefonsvarer

To vejs SMS og kort e-mail kapacitet

Pre programmerbar International adgangskode (00 eller +)

Postkasse til tale, numeriske & tekstbeskeder

Valgbar ring og alarmtoner (8 valg)

Hukommelse

100 post interne telefonbog med plads til flere telefonnumre, e-mailadresser og noter

Ring historie bevarer modtagne, ubesvarede og udgående opkald

Brug Kontrol Funktioner

Bruger konfigurerbare tidstællere at styre omkostningerne

Tastaturlås og PIN-lås for ekstra sikkerhedHvad i kassen:


Rejseoplader med internationale adaptere

Billader

Læderetui

USB-datakabel

Brugsanvisning

Quick Start guide

CD ROM med software

2 tilbehør adaptere *

Magnetisk køretøj mount antenne med 5 'kabel

Håndfri øresnegl med mikrofon


Hvis du står og mangler en Iridium everywhere 9575 Extreme, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Elektronik udstyr fra mærker som Iridium everywhere, er produceret af de bedste materialer. Iridium everywhere er eksklusiv design nautisk sport og fiskeri er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Iridium everywhere 9575 Extreme i dag!

Funktioner Iridium everywhere 9575 Extreme

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up