`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Kali kunnan

Kali kunnan Macuto Box

  • Kali kunnan Macuto Box
  • Kali kunnan Macuto Box

Kali Kunnan Macuto Box

Produktbeskrivelse Kali kunnan Macuto Box

Meget modstandsdygtig nylon rygsæk designet til at bære alle vores fiskegrej. To hovedrum er adskilt af en polstret base. Det nedre rum åbnes ved fronten og omfatter to store kasser med aftagelige rum, plus en polstret tilfælde nylon til store genstande, såsom spoler eller reservedele spoler. På toppen er et elastisk net og en ekstra lomme. To sidelommer på hver side, med udvendig netlomme. Front lomme til dokumenter. Forstærket nederste del. Justerbare polstrede stropper med vand eller mobil lomme.

Specifikationer:

Medidas: 35,8 x 23,5 x 5cm


Kali kunnan Macuto Box er det perfekte udstyr, for at nå dine maritim og fiskeri mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Tørbokse og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Tasker, bokse og kasser varer er på tilbud. Find dem i waveinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Kali kunnan, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Kali kunnan Macuto Box

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt størrelse

-

Stor kvalitet, der passer til alle de kunstige, levering inden deadline

Meget godt produkt

-

God og pålidelig boxex, stor nok til at gemme store størrelses lokker og poppere

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk