`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lalizas

Lalizas 150N

Lalizas 150N

Lalizas 150N

  • Lalizas 150N
  • Lalizas 150N
  • Lalizas 150N
  • Lalizas 150N

Lalizas 150N

Produktbeskrivelse Lalizas 150N

De 100Newton redningsveste reducere risikoen for at drukne for både svømmere og ikke-svømmere i beskyttet farvand i de fleste forhold.


Specielt designet til at vende det ubevidste bruger forsiden op og støtte hovedet. Det giver en forbedret pasform og maksimal sikkerhed.


En stor flotation krave understøtter brugerens hoved for at holde hoved ud af vandet og dets design giver brugeren afkast til tiden.


De redningsveste har en skridtrem for at holde vesten sikkert mens i vandet, mens den lille størrelse er også udstyret med stof Pampers.


Det omfatter, en gjord befæstelser, fløjte, plast lynlås og SOLAS retro reflekterende bånd.


En ende reb med plastik knap er fastsat til slutningen af ​​hver redningsvest til justerbar opslidende.


Godkendt til de nyeste europæiske normer for 100Newton redningsveste, ISO 12.402 til 4.


Alle dens råstoffer er certificeret i henhold til ISO 12.402 til 7 og ISO 12402 -8, for højere styrke, kvalitet og holdbarhed.


Det fås i 6 størrelser, i fluorescerende orange farve.


Lalizas 150N har officiel fabriksgaranti fra Lalizas. Som en official Lalizas forhandler, alle maritim og fiskeri produkter, har to års fabriksgaranti. Hos waveinn, vælger vi kun kvalitets Både produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Sikkerhed der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Redningsvest

-

Meget glæder sig over kvaliteten

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk