`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lalizas

Lalizas Neo 50N

Lalizas Neo 50N

Lalizas Neo 50N

Lalizas Neo 50N

  • Lalizas Neo 50N
  • Lalizas Neo 50N
  • Lalizas Neo 50N
  • Lalizas Neo 50N
  • Lalizas Neo 50N

Lalizas Neo 50N

Produktbeskrivelse Lalizas Neo 50N

Den Neo Opdrift Støtten er et nyt design, som er udstyret med en neopren yderstof for strammere og stilfuld pasform, mens dens opdrift materiale er blød PVC tilbyder et nyt niveau af komfort og opdrift.


Det er også udstyret to gjord flytter skruer for total sikkerhed, plast lynlås, netto huller til fjernelse af vand og SOLAS retro reflekser.


Godkendt til de nyeste europæiske standarder for 50 Newton opdrift hjælpemidler, ISO 12.402 til 5.


Alle sine råvarer er certificeret i henhold til ISO 12.402 til 7 og ISO 12402 -8 for større styrke, kvalitet og holdbarhed.


Det fås i 5 størrelser, i hvid / rød / sort farvekombination.


Ved du hvilke egenskaber der gør Lalizas Neo 50N til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Lalizas Neo 50N, har vi det på lager i vores online waveinn butik. På grund af vores store udvalg i Sikkerhed afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de maritim og fiskeri, du er på udkig efter. Køb hos waveinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Produktkommentar

-

Fremragende kvalitet og grundlæggende den modtagelse, der blev modtaget fra tidspunktet for bestilling. TAKK. Kordiale hilsner

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk