`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lalizas

Lalizas Work 50N

Lalizas Work 50N

Lalizas Work 50N

Lalizas Work 50N

  • Lalizas Work 50N
  • Lalizas Work 50N
  • Lalizas Work 50N
  • Lalizas Work 50N
  • Lalizas Work 50N

Lalizas Work 50N

Produktbeskrivelse Lalizas Work 50N

Arbejdet Vesten er specielt designet og fremstillet til anvendelse i arbejdsmiljøet.


Der er åbent på den side områder for lys iført, og det er udstyret med en polyester anti brand yderstof, mens dens opdrift materiale er blødt PE.


Dens to talje løftebånd justeres af de rustfri stålspænder, mens vesten er fastgjort ved hjælp af rustfrit stål D-ringe og kroge.


Den er forsynet med SOLAS retro reflekterende bånd. Det har også et stof lomme til at placere værktøj eller andre lys udstyr.


Godkendt til de nyeste europæiske standarder for 50 Newton opdrift hjælpemidler, ISO 12.402 til 5.


Alle sine råvarer er certificeret i henhold til ISO 12.402 til 7 og ISO 12402 -8, for større styrke, kvalitet og holdbarhed.


Det fås i en voksen størrelse og i orange farve.


Lalizas Work 50N har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Lalizas Work 50N, købt hos waveinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online maritim og fiskeri butik, hvor du kan finde masser af varer fra Lalizas, færdiggør din ordrer af maritim og fiskeri varer, altid til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk