`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatherman

Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

  • Leatherman Mut Molle Sheath
  • Leatherman Mut Molle Sheath
  • Leatherman Mut Molle Sheath
  • Leatherman Mut Molle Sheath
  • Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

Produktbeskrivelse Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman MUT er det første multi-værktøj, der fungerer som både en taktisk og praktisk redskab til militær, LE eller civile skytter.


Den MUT har forskellige områder på værktøjet gevind til rengøring stænger og pensler og alle skruetrækkerbits er dimensioneret til standard militære og civile observation justering arbejde. Også indbygget i udformningen af ​​værktøjet er den fleksibilitet at erstatte de mest anvendte dele på stedet ved hjælp af en simpel Torx # 8, holdes nede-tid til et minimum.


Med alt dette, en MOLLE skede og omfang justering inkluderet skruenøgle kan Leatherman MUT meget vel være den mest effektive og nyttige brik i dit kit.Features:


- Opbevarer Leatherman tool bits i håndtaget på din multi-værktøj til nem adgang i midten af ​​et job, eller for sikker opbevaring, når den ikke er i brug.


- Kompatibel med MUT og MUT EOD, denne stærke, let og aftagelig titanium lommeclips lægger værktøjet til en lomme, bælte loop, eller rem system.


- Hver funktion på dette værktøj kan åbnes og betjenes med én hånd.


- Dette gør det muligt for brugeren at holde den anden hånd fri til situationer, der kræver multi-tasking eller en fri hånd.


- Et støbt klemme værktøj med en vinklet næse for besiddelse eller manipulere materialer, ideel til små objekter eller snævre rum.


- Et støbt knibe redskab til at holde eller manipulere materialer.


- Udskiftelig omgåelse skær udformet fra 154cm, betød for at skære regelmæssig og lys-gauge ledning.


- 154cm holder sin kant tre gange så længe som traditionelt rustfrit stål til mindre stilstandstid på området.


- Udskiftelig omgåelse skær udformet fra 154cm, betød for at skære hård tråd.


- 154cm holder sin kant tre gange så længe som traditionelt rustfrit stål til mindre stilstandstid på området.


- Konkave kuttere placeret under tang kæber til brug på Snoet tråd - mindre gauge wire bundtet eller indpakket sammen til en større leder.


- Den konkave form hjælper til at holde formen af ​​strengene uden at knuse dem.


- Fundet i kæben af ​​værktøjet og anvendes til generelle formål presning af elektriske stik.


- En kniv lavet af 420HC rustfrit stål med en halv straight og halvt bølgeskær.


- Denne stil af bladet giver brugeren et valg af præcise snit ved hjælp af almindeligt afsnit eller skære igennem fiber og grovere materiale ved hjælp af savtakkede området.


- En fortandet værktøj fremstillet 420HC rustfrit stål, der er designet til at arbejde på en pull bevægelse, som kræver mindre indsats og har mindre tilbøjelighed til brud.


- Den åbne tanddesign holder saven fra fylde op med materiale, som giver brugeren til at fuldføre en opgave uden at holde pause for at rense værktøjet.


- Et udskifteligt v-notch cutter ideel til at skære gennem stropper, sikkerhedsseler, lærred og andre stof-baserede materialer.


- Denne hammer kan bruges til dunkende et telt aktiepost, slående et søm, eller andre anvendelser.


- Det har en struktureret ende for at reducere kontakt skred.


- Dette værktøj giver brugeren mulighed for manuelt at skubbe en fastklemt runde i en AR-15 platform riffel ved at fjerne bladet, at placere denne krog i rustfrit stål i udkasteråbningen, og trække kraftigt tilbage.


- Til brug, når opladningen håndtaget er blevet gjort dysfunktionel.


- Et udskifteligt bronze værktøj til at fjerne kulstof oprustning fra bolt hale og bolt bærer af et skydevåben.


- Bronze bliver brugt, fordi det er blødere end stål og plejer forårsage skader på bolt carrier gruppe dele, mens skrabning.


- En rengøring stang og børste adapter til den mandlige ende af skydevåben rengøring kits med en 8mm diameter og 32 tråde per inch.


- En tynd, udskifteligt punch, der tråde på en multi-værktøj, der giver brugeren mulighed for at slå ud benene på og demontere et skydevåben.


- Dette værktøj er udstyret med en enkeltbillet gate og giver mulighed for nem klipning til en bæltestrop eller rem.


- Det kan også bruges til at poppe toppen på en favorit drik.


- Denne driver slot besidder nogen af ​​de fuld størrelse Leatherman tool bits på plads, og giver brugeren mulighed for at udveksle bits til forskellige jobs.


- Ikke beregnet til monokel skruetrækker spids.Specifikationer:


- Primær Blade Længde: 3 i | 7,6 cm


- Lukket Længde: 5 i | 12,7 cm


- Vægt: 11,2 ounce | 317,5 g


- En forbedret høj-carbon (HC) form af 420 rustfrit stål, der fungerer godt med høj produktion værktøj.


- 420HCs styrke optimeres i Leatherman multi-tools ved varmebehandling.


- En høj carbon, højtlegeret og korrosionsbestandigt rustfrit stål, der holder sin kant tre gange så lang som 420 rustfrit stål.


- Dette stål anvendes på nogle premium Leatherman knive.


- Bronze bøsninger bruges i de fleste Leatherman multi-værktøj med eksterne tilgængelige værktøjer. Beliggende på omdrejningspunkter, bøsninger tillade en meget glattere åbning.


- Bronze er også brugt i konkrete værktøjer såsom carbon skraber på MUT og MUT EOD, hvor en lidt blødere metal foretrækkes Så det plejer ar andre dele under brug.


- Et let, skinnende og korrosionsbestandige overgang metal, der anvendes i nogle Leatherman værktøjer.


- Titanium har tilsvarende egenskaber som stål, men kun 60% af dens densitet, hvilket gør værktøjer lettere for hver dag bære.


- Sort oxid er et pulver-baseret metal belægning.


- Til situationer, hvor røber en stilling vil være dyrt, er det almindeligt brugt af militæret for sin effektivitet i at reducere genskin og reflekser.


Kigger du efter Leatherman Mut Molle Sheath, eller andre maritim og fiskeri varer, der kommer fra Leatherman, kig i Fiskeriudstyr afdelingen og Værktøj kataloget. Udover de gode priser hos waveinn butikken, din online maritim og fiskeri butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Leatherman Mut Molle Sheath

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Enkel, effektiv, hård

-

Dette er det bedste multi-værktøj på markedet! Det er den anden jeg har!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk