`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatherman

Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

  • Leatherman Mut Molle Sheath
  • Leatherman Mut Molle Sheath
  • Leatherman Mut Molle Sheath
  • Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

Produktbeskrivelse Leatherman Mut Molle Sheath

Den Leatherman MUT er det første multi-værktøj, der fungerer som både et taktisk og praktisk redskab til militær, LE eller civile skytter.


Mut features flere områder på værktøjet gevind til rengøring stænger og pensler, og alle bits er dimensioneret til standard militære og civile observation justering arbejde. Også indbygget i udformningen af ​​værktøjet er fleksibilitet til at udskifte de mest almindeligt anvendte dele på stedet ved hjælp af en simpel Torx # 8, holdes nede-tid til et minimum.


Med alt dette, en MOLLE kappe og justering omfang skruenøgle inkluderet, kan Leatherman MUT meget vel være den mest effektiv og nyttig brik i dit kit.Features:


- Opbevarer Leatherman værktøjsbits i håndtaget på din multi-værktøj til nem adgang i midten af ​​et job, eller til sikker opbevaring, når den ikke er i brug.


- Kompatibel med MUT og MUT EOD, denne stærke, let og aftagelig titanium lommeclips lægger værktøjet til en lomme, bælte loop, eller rem system.


- Hver funktion på dette værktøj kan åbnes og betjenes med én hånd.


- Dette gør det muligt for brugeren at holde den anden hånd fri til situationer, der kræver multi-tasking eller en fri hånd.


- Et trykstøbt knibe værktøj med en vinklet næse for besiddelse eller manipulere materialer, ideel til små objekter eller snævre rum.


- Et støbt knibe redskab til at holde eller manipulere materialer.


- Udskiftelige udenom knivene udformet fra 154cm, betød for at skære regelmæssig og lys-gauge wire.


- 154cm vil holde sin kant tre gange så længe som traditionelle rustfrit stål til mindre ned-tid i marken.


- Udskiftelige udenom knivene udformet fra 154cm, betød for at skære hårdt wire.


- 154cm holder sin kant tre gange så længe som traditionelt rustfrit stål til mindre stilstandstid på området.


- Konkave kuttere placeret under tang kæber til brug på Snoet tråd - mindre gauge wire bundtet eller indpakket sammen til en større leder.


- Den konkave form hjælper til at holde formen af ​​strengene uden at knuse dem.


- Fundet i kæben af ​​værktøjet og anvendes til generelle formål crimpning af elektriske stik.


- En kniv fremstillet 420HC rustfrit stål med en halv lige og halvt bølgeskær.


- Denne stil af bladet giver brugeren et valg af præcise snit ved hjælp af almindeligt afsnit eller skære igennem fiber og grovere materiale ved hjælp af den savtakkede område.


- En fortandet værktøj fremstillet 420HC rustfrit stål, der er designet til at arbejde på en pull bevægelse, som kræver mindre indsats og har mindre tilbøjelighed til brud.


- Den åbne tand design holder saven fra fylde op med materiale, giver brugeren mulighed for at fuldføre en opgave uden at holde pause for at rense værktøjet.


- Et udskifteligt v-notch cutter ideel til at skære igennem stropper, sikkerhedsseler, lærred og andre stof-baserede materialer.


- Denne hammer kan bruges til dunkende et telt aktiepost, slående et søm, eller andre anvendelser.


- Den har en tekstureret ende for at reducere kontakt skred.


- Dette værktøj giver brugeren mulighed for manuelt skubbe en fastsiddende runde i en AR-15 platform riffel ved at fjerne bladet, placerer denne rustfrit stål krog i udkasteråbningen, og trække kraftigt tilbage.


- Til brug, når opladningen håndtaget er blevet gjort dysfunktionel.


- Et udskifteligt bronze værktøj til at fjerne kulstof oprustning fra bolt hale og bolt bærer af et skydevåben.


- Bronze bliver brugt, fordi det er blødere end stål og plejer forårsage skader på bolt carrier gruppens dele, mens skrabning.


- En rengøring stang og børste adapter til den mandlige ende af skydevåben rensesæt med en 8mm diameter og 32 tråde per tomme.


- En tynd, udskifteligt punch, der tråde på en multi-værktøj, der giver brugeren mulighed for at slå ud benene på og demontere et skydevåben.


- Dette værktøj er udstyret med en enkeltbillet port og giver mulighed for nem klipning til en bæltestrop eller rem.


- Det kan også bruges til at poppe toppen på en favorit drik.


- Denne driver slot besidder nogen af ​​de fuld størrelse Leatherman tool bits på plads, og giver brugeren mulighed for at udveksle bits til forskellige jobs.


- Ikke beregnet til monokel skruetrækker spids.Specifikationer:


- Primær Blade Længde: 3 i | 7,6 cm


- Lukket Længde: 5 i | 12,7 cm


- Vægt: 11,2 ounce | 317,5 g


- En forbedret høj-carbon (HC) form af 420 rustfrit stål, der fungerer godt med høj produktion værktøj.


- 420HCs styrke optimeres i Leatherman multi-værktøjer ved varmebehandling.


- En høj carbon, højtlegeret og korrosionsbestandigt rustfrit stål, der holder sin kant tre gange så lang som 420 rustfrit stål.


- Dette stål anvendes på nogle premium Leatherman knive.


- Bronze bøsninger bruges i de fleste Leatherman multi-tools med eksterne tilgængelige værktøjer. Beliggende ved drejepunkter, bøsninger tillade en meget glattere åbning.


- Bronze bruges også i specifikke redskaber såsom carbon skraberen på MUT og MUT EOD, hvor en lidt blødere metal foretrækkes så det plejer ar andre dele under brug.


- Et let, skinnende og korrosionsbestandig overgang metal, der anvendes i nogle Leatherman værktøj.


- Titanium har tilsvarende egenskaber som stål, men kun 60% af dens densitet, hvilket gør værktøjer lettere for hver dag bære.


- Sort oxid er et pulver-baseret metal belægning.


- Til situationer, hvor røber en stilling vil være dyrt, er det almindeligt brugt af militæret for sin effektivitet i at reducere genskin og reflekser.


Leatherman Mut Molle Sheath har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Leatherman Mut Molle Sheath, købt hos waveinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online maritim og fiskeri butik, hvor du kan finde masser af varer fra Leatherman, færdiggør din ordrer af maritim og fiskeri varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Leatherman Mut Molle Sheath

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Enkel, effektiv, hård

-

Dette er det bedste multi-værktøj på markedet! Det er den anden jeg har!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk