`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Leatherman

Leatherman Surge Molle Sheath

Leatherman Surge Molle Sheath

Leatherman Surge Molle Sheath

  • Leatherman Surge Molle Sheath
  • Leatherman Surge Molle Sheath
  • Leatherman Surge Molle Sheath
  • Leatherman Surge Molle Sheath

Leatherman Surge Molle Sheath

Produktbeskrivelse Leatherman Surge Molle Sheath

Den Leatherman Surge er en af ​​vores to største multi-tools; en reel kraftcenter, bygget med vores største tænger, længste multi-tool knive og nem at bruge låse.


En unik klinge veksler, store og små bit drivere og fire udenfor-åbning klinger giver dig hurtig adgang til de værktøjer, du bruger mest. Den Surge blev bygget til krævende opgaver, og de hænder, der gør dem.Features:


- Alle låse funktioner betyder, at hvert værktøj og kniv på kroppen af ​​håndtaget, med undtagelse af tang hovedet, vil låses på plads.


- Bemærk, at Crunch, men gør funktionen både alle låse værktøj og tang hoved.


- Den helt låsning design gør det muligt for brugeren at betjene enkelte værktøjer sikkert og effektivt.


- Ved at låse dem på plads når de er fuldt åbne, kan brugeren lægge pres på redskabet, mens sikkert færdiggøre jobbet, før manuelt

oplåsning værktøj til at stuve den væk.


- Dette sikre ring er til fastgørelse af værktøj sikkert og sikkert til en rem.


- Ofte folk, der arbejder i nærheden af ​​vand eller på stilladser knytte deres værktøj til at en rem på deres person til at undgå at miste værktøjet, hvis dens droppet.


- Denne multi-værktøj har værktøjer, der er tilgængelige, mens værktøjet er i sin foldede eller lukket position, efterligne funktionaliteten af ​​en lommekniv.


- Hver funktion på dette værktøj kan åbnes og betjenes med én hånd. Dette gør det muligt for brugeren at holde den anden hånd fri til situationer, der kræver multi-tasking eller en fri hånd.


- Et trykstøbt knibe værktøj med en vinklet næse for besiddelse eller manipulere materialer, ideel til små objekter eller snævre rum.


- Et trykstøbt klemning redskab til at holde eller manipulere materialer.


- Udskiftelige udenom knivene udformet fra 154cm, betød for at skære regelmæssig og lys-gauge wire.


- 154cm holder sin kant tre gange så længe som traditionelt rustfrit stål til mindre stilstandstid på området.


- Udskiftelige udenom knivene udformet fra 154cm, betød for at skære hårdt wire.


- 154cm vil holde sin kant tre gange så længe som traditionelle rustfrit stål til mindre ned-tid i marken.


- Konkave kuttere placeret under tang kæber til brug på Snoet tråd - mindre gauge wire bundtet eller indpakket sammen til en større leder.


- Den konkave form hjælper til at holde formen af ​​strengene uden at knuse dem.


- Fundet i kæben af ​​værktøjet og anvendes til generelle formål presning af elektriske stik.


- En nyttig hak for sikkert stripning flere typer af tråd.


- En kniv udformet fra 420HC, en høj-carbon rustfrit stål, der er korrosionsbestandig og kan nemt opretholdes.


- Et tandet klinge udformet fra 420HC rustfrit stål.


- Riller grab og afskårne materialer let, hvilket gør denne stil bladet usædvanligt nyttige til at skære igennem reb eller fiber.


- En fortandet værktøj fremstillet 420HC rustfrit stål, der er designet til at arbejde på en pull bevægelse, som kræver mindre indsats og har mindre tilbøjelighed til brud.


- Den åbne tanddesign holder saven fra fylde op med materiale, som giver brugeren til at fuldføre en opgave uden at holde pause for at rense værktøjet.


- Sakse til at skære papir eller andre lette materialer, der automatisk kommer tilbage til åben position, når den ikke bliver brugt.


- Sprung værktøjer er nyttige for at reducere hånd-træthed, især i saks, hvor brugeren kan åbne og lukke værktøjet mange gange

at foretage flere nedskæringer i træk.


- En syl er et værktøj, der kan bruges til at skabe eller forstørre huller ved at punktere materialer som læder eller lærred.


- De kan også bruges til at starte trappetrin til jagt stande.


- Tråden loop kan bruges til syning af materialer sammen, når det er nødvendigt.


- En præcis måling guide til bestemmelse af længde i inches eller centimeter, op til 8 inches eller 19 centimeter.


- En arm / hulning stil værktøj til at hjælpe med at åbne dåse varer, perfekt til camping eller i overlevelse situationer.


- Klingen på dette værktøj har været jorden i en sådan måde, at den skubber det afskårne metal ind fælgen, holde skarpe kanter fra opskæring brugeren som den kan håndteres.


- Et 420HC rustfrit stål værktøj med kors mønster, der danner en ru overflade for brugeren at filen eller udglatte både træ og metaloverflader.


- Filen mønster på Leatherman filer udvides til slutningen af ​​filen samt ned side at give en fil stoke og / eller en mere præcis fil kant.


- En rustfri stål blank belagt med unikke syntetiske diamanter partikler, som skaber en ru overflade, som kan bruges til at slibe hårde knive med langt større præcision end træ / metal-filer.


- Denne funktion giver brugeren mulighed for at udskifte Leatherman og universelle T-skaft værktøjer af samme længde for bestemte job, udvide funktionaliteten af ​​multi-værktøj.


- Blade Exchanger låser værktøjet på plads for sikkerheden under brug.


- Denne driver slot besidder nogen af ​​de fuld størrelse Leatherman værktøjsbits på plads og giver brugeren mulighed for at udveksle bits til forskellige jobs.


- Ikke beregnet til monokel skruetrækker spids.


- En flad skruetrækker tooled fra 420HC rustfrit stål, beregnet til brug på større kærvskruer.


- En flad skruetrækker gearet fra 420HC rustfrit stål, beregnet til brug på små kærvskruer.Specifikationer:


- Primær Blade længde: 3,1 i | 7.87 cm


- Lukket Længde: 4.5 i | 11,5 cm


- Vægt: 12,5 ounce | 335 g


- En forbedret høj-carbon (HC) form af 420 rustfrit stål, der fungerer godt med høj produktion værktøj.


- 420HCs styrke optimeres i Leatherman multi-tools ved varmebehandling.


- Sort oxid er et pulver-baserede metal belægning.


- Ideel til situationer, hvor røber en stilling vil være dyrt, er det almindeligt brugt af militæret for sin effektivitet i at reducere

blænding og refleksion.


Leatherman Surge Molle Sheath findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online maritim og fiskeri butikken, Leatherman Surge Molle Sheath lignende produkter. Vores udvalg i Værktøj produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Leatherman Surge Molle Sheath

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Leatherman dukker op

-

Leveringen var hurtig. Inkluderet i kassen kommer tasken, et normalt / diamant-sandpapir og et savblad, begge med en T-formet ende. Jeg modtog multifunktionen korrekt olieret og knivene meget skarpe.

!

-

Vidunderligt produkt

Top hak

-

Købte Surge for at erstatte min gamle Leatherman Blast. Absolut en opgradering og tilfreds med det hidtil. Den ene håndede åbning af de to hovedblade er stor og så meget lettere nu. At kunne udskifte savbladet til filen er også en god tilføjelse, så nu kan jeg bare bestille en ny savklinge, hvis den bliver beskadiget eller stump. Jeg er stadig for at få alle bittilbehøret, da det kun leveres med en reversibel bit, som er de mest almindelige skruehoveder, den fladskårne skrue og den krydsede skrue. Ville have været rart at have en læder taske til rådighed, men den der kommer med, synes ret robust og bør vare. Endelig er den sorte finish stor, hvor holdbar det er, jeg ved det endnu ikke, men det er stadig en flot og fungerende multi-værktøj. Vil jeg anbefale dette? Mest bestemt og dette var den bedste aftale på trekkin langt. Leveringstiden var også meget god, så jeg tror, jeg vil shoppe her igen.

Surge

-

Super stærk og solid kniv !!

Okay, jeg anbefalet dette

-

Som altid med Leatherman kvalitet, komfort og produktets levetid venter på dig. Opmærksomhed jeg modtaget produktet "fylder" af olie i, jeg havde sort hånd! En essuiyage med en klud anbefales kraftigt før første anvendelse. hurtig levering

Meget god

-

Meget hurtig levering !!! Tak !!!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk