`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Lowrance

Lowrance Infra Red

  • Lowrance Infra Red
  • Lowrance Infra Red
  • Lowrance Infra Red

Lowrance Infra Red

Produktbeskrivelse Lowrance Infra Red

Måling en utrolig kompakt 54mm x 43mm, kameraet er den mindste marine kamera til rådighed. Men på trods af sin miniature størrelse, er det også en af ​​de mest specd.


Utroligt, det er en 540tvl høj opløsning kamera modul i den diskrete og kompakte hus, sammen med 12 mikro lysdioder, der tillader synligheden af ​​op til 8 meter i komplet mørke. For at øge billede klarhed yderligere, under dårlige lysforhold kameraet skifter fra farve til sort-hvid.


Fordi kameraet er så lille, feature pakket og faktisk robust med en IP67 rating, Den er ideel som en docking kamera, back up kamera, maskinrummet kamera. Det kan oprette forbindelse til NSOevo2 og NSSevo2 Muiltifunction displays og MOxx P / T-skærme


Nøglefunktioner


Fås i standard visning eller Spejlbillede for agterste står installationer

Forbløffende Small Form Måling kun 54 x 43 mm

High Resolution 540tvl

12 x Infra Red lysdioder giver op til 8 meters sigtbarhed i mørke

Water Resistant IP67

Dag / Nat betjening Skifter fra Colour til monokrome billeder i mørke for at forbedre billede klarhed


Køb dine Lowrance Infra Red til den bedste pris! Vores online har maritim og fiskeri, waveinn lige dem du går og drømmer om! Find Elektronik til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Lowrance Infra Red. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online maritim og fiskeri katalog!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk