up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoMag-Lite Standard 3D
  • Mag-Lite Standard 3D
  • Mag-Lite Standard 3D
Mag-Lite

Mag-Lite Standard 3D

Mag-Lite Standard 3D

plus

Mag-Lite Standard 3D

Produktbeskrivelse Mag-Lite Standard 3D

Den Maglite lommelygte, kendt for sin kvalitet, holdbarhed og pålidelighed, fås nu med den nye MAG LED-teknologi. Designet til professionel og privat brug, Maglite LED lommelygter bygge videre på erfaringerne i håndværk, teknik og avanceret teknologi tydeligt i alle Mag lommelygter. Den Maglite lommelygte er internationalt accepteret som den professionelle lommelygte. Bygget hård nok til at vare et helt liv, dens holdbarhed og innovative funktioner nu kombineret med den nye MAG LED-teknologi gør Maglite LED lommelygte et teknologisk avanceret belysning instrument.

Funktioner:

Vejrbestandigt Seals

Justerbar Beam stedet at oversvømme

Diamond knuri Design

Specifikationer:

Lumens: 168 lm

Længde: 12 11/32 i 313 mm.

Beam Afstand: 412 Meter

Tønde Diameter: 1 9/16 i 39,67 mm.

Run Time High: 80h

Run Time Low: N / A

Run Time Eco: N / A

Hovedets diameter: 2,25 i 57 mm.

Batterier: Ikke inkluderet

Batteritype: D Cell Alkaline

Batteri Antal: 3

Power Management: Nej

Vægt med batterier: 30 ounce 856 g

Genopladelig: Nej

Peak Beam Intensitet: 42533cd

Water Resistant: Ja IPX4

Drop Resistance: 1 m

Teknologi: LED


Er du på udkig Mag-Lite Standard 3D? Hos waveinn finder du altid Belysning, fra de bedste mærker, det kunne være fra Mag-Lite, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra nautisk sport og fiskeri butikken.

Funktioner Mag-Lite Standard 3D

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Maglite 3d

-

Hvis det er muligt, skal du rette beskrivelsen af lommelygten, fordi S3D015 ikke har de egenskaber, der er placeret i beskrivelsen, som er 168 lm, rækkevidde på 412 meter, blandt andre. Att

Du får hvad du betaler for ...

-

Lommelygten selv er vidunderlig - stor og tung. Der var dog en "jack" ved siden af tænd / sluk-knappen. Jeg tror ikke, det påvirker brugen, men det føltes lidt surt. I annoncen var der 98 lumen, men når lampen kommer, viser det sig at være 45 lumen. Fastgør den med udskiftning af lampe (300 lumen cree / joint). SAMMENFATNING: Hvis du synes det er okay, men et produkt der kan have "små ridser i maling" og er forberedt og synes det er sjovt at true de ting, så er det en god løsning. Ellers ikke. Et plus til transporten, som var eksemplarisk. Jeg vil nok vende tilbage ... Kræft. R

Super lyse og holdbare!

-

Dette er en stor fakkel, jeg vil anbefale det til nogen.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up