up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoMag-Lite Tac LED Mag
  • Mag-Lite Tac LED Mag
Mag-Lite

Mag-Lite Tac LED Mag

plus

Mag-Lite Tac LED Mag

Produktbeskrivelse Mag-Lite Tac LED Mag

I udviklingen af ​​MAG-TAC LED lommelygte, vi havde til formål at producere en avanceret belysning værktøj, der i udseende, opbygge kvalitet og ydeevne, ville rival taktiske lommelygter koster flere gange mere.


Resultatet er den første Mag lommelygte til at bruge ekstreme ydeevne lithium CR123 batterier ï ¿½ en robust, hurtig håndtering, ï ¿½ knytnæve-grabbableï ¿½ lommelygte, der opnår virkelig fantastisk præstation for sin størrelse.


Takket være en bundstykket switch, det tænder og slukker uden at ændre beamï ¿½ s omdrejningspunkt indstilling.


Designet med omfattende input fra militære taktiske konsulenter, og alligevel også velegnet til civilt brug, dette kronet-bezel version af MAG-TAC LED lommelygte leveres med en aftagelig lomme klip og har tre tilstande:


Momentan (hvor lyset bliver på kun mens der trykkes på kontakten knappen), fuld effekt i en blændende, 320-lumen stråle, der kan lyse op et objekt to fodboldbaner væk, og Strobe til en høj-energi 12 Hz strobe som kan forvirre en modstander.


Alle funktioner kan vælges gennem Mag Instrumentï ¿½ s bundstykket-switch-aktiverede ï ¿½ Quick-Clickï ¿½ modus vælgeren.Specifikationer:


- Længde: 5.275 "(133,98 mm)


- Barrel Diameter: 1.050 "(26,67 mm)


- Leder Diameter: 1,050 "(26,67 mm)


- Vægt med batterier: 4,8 ounce (136 g)


Er du på udkig efter Mag-Lite Tac LED Mag? Alle Mag-Lite er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Mag-Lite Tac LED Mag og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos waveinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i nautisk sport og fiskeri udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Mag-Lite Tac LED Mag

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up