`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Mastervolt

Mastervolt Battery NDS Green Power GP 200 12V

  • Mastervolt Battery NDS Green Power GP 200 12V
  • Mastervolt Battery NDS Green Power GP 200 12V

Mastervolt Battery NDS Green Power GP 200 12V

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Mastervolt Battery NDS Green Power GP 200 12V

Onboard-systemer består normalt af to eller flere batterier, som fungerer uafhængigt, når de driver 12, 24 eller 48 V-forbrugerne. Disse batterier kræver uafhængig opladning med pålidelige batterisikringer eller batterikombinatorer.

Funktioner:

Mastervolt tilbyder flere intelligente løsninger:

Batterisikringer, der deler din ladestrøm med et minimums energitab.

Charge Mate til tilslutning og / eller frakobling af to batterier.

Batteri Watch for at overvåge tilstanden af ​​dine batterier (kan også bruges som hovedafbryder).

Mens BI-batteriisolatorer er konventionelle diode splittere, er Battery Mate's teknologi elektronisk og omfatter mosfets (transistorer). Dens komponenter kompenserer for spændingsfaldet og sikrer, at opladningen fortsætter på det rigtige spændingsniveau, selv med flere batteribanker.

Battery Mate er kompatibel med enhver type generator / batterioplader, både i eksisterende og nye systemer. Da spændingsforbruget mellem vekselstrømsgenerator og batteri er ubetydeligt, fungerer batterimaten langt bedre end konventionelle batterisolatorer. Dette sikrer hurtig og fuldstændig opladning af batterierne uden at skulle foretage yderligere justeringer af generatoren.

Opladning af to eller tre batterier i høj kapacitet:

Battery Mate er bedst egnet til opladning af flere batterier, muligvis med forskellige mærker af vekselstrømsgeneratorer, selvom deres ladningsspænding ikke kan justeres. Det kan oplade to eller tre batterier med et meget højt udbytte og uden spændingstab.

Modellerne 1602/1603 er velegnet til vekselstrømsgeneratorer med en maksimal ladestrøm på 160 ampere, og Battery Mate 2503 er ideel til alternatorer med en maksimal ladestrøm på 250 amp.

Klar overvågning:

Sikkerhed garanteret: Battery Mate LED-displayet angiver, om strømindgangen er aktiv.

Robust og holdbart:

Helt korrosionsbestandigt materiale med aluminiumsrør, de elektroniske komponenter er indkapslet i syntetiske materialer.

Hurtig installation:

De syntetiske endeplader har forbindelseslugs, de faste boltforbindelser med møtrikker og låseringe sikrer nem installation.

Generelle specifikationer:

Antal batterier: 2

Dimensioner, hxwxd: 207 x 140 x 80 mm

8,1 x 5,5 x 3,1 tommer

Vægt: 1 kg, 2,2 lb

Tekniske specifikationer:

Maks. Udgang batterioplader: 120 A

Maks. output generator: 160 A


Ved du hvilke egenskaber der gør Mastervolt Battery NDS Green Power GP 200 12V til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Mastervolt Battery NDS Green Power GP 200 12V, har vi det på lager i vores online waveinn butik. På grund af vores store udvalg i Strøm afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de maritim og fiskeri, du er på udkig efter. Køb hos waveinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Mastervolt Battery NDS Green Power GP 200 12V

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk