`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Minnkota

Minnkota Maxxum

  • Minnkota Maxxum
  • Minnkota Maxxum

Minnkota Maxxum

Produktbeskrivelse Minnkota Maxxum

Freshwater Bow-Mount

Du er den første på vandet, og den sidste fra. Maxxum ® er bygget med, at nøjagtig samme drive og beslutsomhed. Både vores mund og hånd kontrol modellerne har turnering-testet magt og nye fangstmetoder funktioner, der blev foretaget med et formål: at holde op med folk som dig.


Kontrol: Cable Steer

Shaft Længde: 42 ", 52"

Prop: tangfri 2

Composite Aksel: Ja

Digital Maximizer: Ja (udvalgte modeller)

Cool, Quiet Power: Ja


Minnkota Maxxum er en vare der hører til Motorer kategorien indenfor Både, i din maritim og fiskeri butik, waveinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online waveinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Minnkota Maxxum? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til maritim og fiskeri, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk