`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Musto

Musto Evolution Dynamic

  • Musto Evolution Dynamic
  • Musto Evolution Dynamic

Musto Evolution Dynamic

Produktbeskrivelse Musto Evolution Dynamic

The Evolution Dynamic kortærmet t-shirt er en letvægts basislag T-shirt i en blød, teknisk stof designet til at give dig mulighed for at bevæge sig frit og holder dig kølig og tør.Features:


- Blød polyester stretch jersey strik 129g


- Glat limede sømme med cut & sy kraven


- Quick tør fugtighedsmanagement


- Anti-bakteriel


- SPF40Specifikationer:


- Sammensætning: 100% PolyesterTeknologi:


En roman vævning struktur og denier producerer sol beskyttende egenskaber. Stoffer er også blevet behandlet med kemikalier affektive at absorbere UV-lys under Manufactoring processen.


Der bør udvises forsigtighed, når du vasker disse beklædningsgenstande, for at sikre rengøringsmidler brugt boost UPF rating og øge beklædningsgenstand liv.


Ved du hvilke egenskaber der gør Musto Evolution Dynamic til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Musto Evolution Dynamic, har vi det på lager i vores online waveinn butik. På grund af vores store udvalg i T-shirts afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de maritim og fiskeri, du er på udkig efter. Køb hos waveinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk