`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Musto

Musto Genoa Carryall 18L

  • Musto Genoa Carryall 18L
  • Musto Genoa Carryall 18L

Musto Genoa Carryall 18L

Produktbeskrivelse Musto Genoa Carryall 18L

Ekstremt alsidig store carryall gjort formular stænkafvisende belagt stof


Sammensætning: 100% Polyester


Features:


• Velcro forlomme


• Aftagelig skulderrem


• L 37cm x B 22cm x H 22cm


• 18 Liter


Musto Genoa Carryall 18L findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Musto Genoa Carryall 18L fra vores store online maritim og fiskeri lager waveinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos waveinn er der pris garanti på alt maritim og fiskeri udstyr fra Musto.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Super taske

-

Efter 15 års brug har posen mistet sin glans. Men de kan stadig købes, hvilket er hvad jeg gjorde. Kan kun anbefale. I regnen, på toget, på flyet ... For fitness, for rejser, for en tur. Praktisk, robust, elegant ...

Flot men foretrækker den bestilte runde profil og ikke rektangulær

-

Min anden MUSTO taske: bare fantastisk. Bare jeg ville have foretrukket at have den runde profil og ikke rektangulær (sort kant), som jeg havde bestilt.

Tasken er et hit

-

Lille taske til at bære det grundlæggende for en kort tur. En tidløs klassiker af Musto. Calidad og produkt meget godt fremstillet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk