`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Navionics

Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

  • Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West
  • Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

Produktbeskrivelse Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

Navionics Platinum diagram med størrelse XL og 5P158XL området (fra Vigo til Brest, Frankrig) i MicroSD-kort er et vigtigt redskab til navigation. Størrelse XL er designet til de sejlere, der ikke ønsker at vove sig ud over sin hjemhavn, da det tilføjer til alle funktioner i Platinum mulighed, men for et mindre område.


Med Platinum serien sejler erfaring vil være unik, funktioner kort med 3D-visning med integrerede områder lag og fotos af havnene, der vil give et perspektiv, der rækker ud over den blotte tekniske detaljer i de traditionelle diagrammer, kan du få vist porte, marine indgange og endda omgivende topografi.


Med Navionics Platinum-serien kan også se sombreimpresión af med satellit fotografi på diagrammet for at fjerne enhver tvivl om positionering.


Navionics Platinum tilbyder et billede bank på op til 15.000 havne, hvor nyttig information viser information tjenester, telefonnumre og seværdigheder.


Den indeholder også oplysninger om tidevand og strømforhold med dynamiske grafiske indikatorer, hastighed, retning af strømningsveje og automatisk geografiske referencer (kun på engelsk).


En anden mulighed til rådighed med Navionics Platinum + Freshtest er gratis online data, der opdaterer kortet med mere end 1.000 daglige opdateringer.


Sonarcharts indeholder også et lag af high-definition batrimetría hjælper lokalisere fiskeområder og kontrollere detaljerne i havbunden.


Dækningsområdet omfatter 5P158XL: Vigo, Belle-Ile, Nantes, jeg dOléron, La Rochelle, Bordeaux, Arcachon, Bermeo, Santander, Gijon, C. Ortegal, La Coruña, Rianjo.


Platinum + er kompatibel med Raymarine, Lowrance, Humminbird, Simrad, GEONAV, Northstar.


Er du vild med Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West? Kig i vores maritim og fiskeri afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Elektronik, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye maritim og fiskeri produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Elektronik, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Navionics Platinum+ XL Europe Mediterranean South West

Detaljeringsniveau
Kortformat
Geografisk område
Kortstørrelse

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk