`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Oakley

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL
  • Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Flak 2.0 XL

Produktbeskrivelse Oakley Flak 2.0 XL

Oakley Engineering tager ydeevne til næste niveau og bringer stil sammen til turen. Flak 2.0 tilbyder en standardstørrelsesramme med forbedret objektivdækning, og hver millimeter af linsen er optimeret med High Definition Optics® i et robust, slidstærkt, men letvægtsdesign. Designet til at skubbe dine grænser med patenteret XYZ Optics® til razor sharp klarhed og sikkert greb om Unobtanium®

Teknologi:

PRIZM ™ LENSER:

Prizm ™ er en revolution i objektivoptik bygget på årtiers farveforskning. Prizm ™ -linserne giver enestående kontrol med lysoverførsel, hvilket resulterer i farver, der er præcist indstillet for at maksimere kontrast og forbedre synligheden.

PRIZM ™ POLARISEREDE LENSER:

Prizm ™ Polarized har den maksimale kontrast og forbedrede synlighed Prizm ™ med de blændende filtreringsfordele ved Oakley HDPolarized.

PHOTOCHROMIC LENSES:

En fremragende mulighed for at vælge design med en enkelt objektivbriller, det mørkere linsen automatisk for at hjælpe dig med at tilpasse sig skiftende lys og altid udføre det bedst. Bemærk, at selv når objektivfarven lyser, filtreres det stadig ud af 100% af alle UV.

POLARIZED® LENSER:

Forbedret sikkerhed, komfort og ydeevne filtrerer Oakley HDPolarized linser 99% reflekteret blænding uden blødning og optisk forvrængning, der kan komme med polariserede linser lavet med konventionelle fremstillingsmetoder.

HIGH DEFINITION OPTICS® LENSER: Alle Oakley-linser tilbyder HDO®-teknologi med følgende fordele:

Klarhed: Konventionelle linser kan forstørre billeder. HDO®-præcision giver mindre forvrænget syn på tværs af hele synsfeltet.

Refraktion: Med almindelige linser er objekter ikke rigtigt, hvor du ser dem. HDO® giver et mere truende visuelt billede, så din hjerne ikke behøver at arbejde overarbejde.

UV beskyttelse: Alle Oakley linser blokerer 100% UVA, UVB og UVC stråler og skadeligt blåt lys op til 400 nm.


Oakley Flak 2.0 XL findes i mange versioner. Køb dem hos waveinn og få en masse fordele. Oakley Flak 2.0 XL er med garanti den originale Oakley. Du kan også købe andre ting, kig i vores Herretøj katalog og Solbriller.

Funktioner Oakley Flak 2.0 XL

Glastype
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ekstremt glad

-

Fremragende produkt og hurtig levering, meget glad, tak.

Oakley flak 2,0 xl

-

Flot og meget lys. Virkelig tilfreds med dem

Flak jacket 2,0 tilbehør

-

Hej! Jeg tænkte på om dine Oakley solbriller inkluderet tilbehør, der ville blive medtaget, hvis de blev købt fra Oakley. Vil solbrillerne kommer med Oakley sagen og mikro taske?

vore eksperters svar

Ja, alle vores produkter er originale og indeholder de samme tilbehør som vist på side mærker til dette produkt. Case, Microbag og næsepuder. Regads.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk