up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoRailblaza Starport
  • Railblaza Starport
  • Railblaza Starport
  • Railblaza Starport
  • Railblaza Starport
  • Railblaza Starport
Railblaza

Railblaza Starport

Railblaza Starport

Railblaza Starport

Railblaza Starport

Railblaza Starport

plus

Railblaza Starport

Produktbeskrivelse Railblaza Starport

RAILBLAZA StarPort er et unikt og multifunktionelt monteringsbeslag til sejlads tilbehør, der kan bruges på flere forskellige måder. Hovedformålet med StarPort er at give brugerne mulighed for at passe og bytte vores komplette sortiment af RAILBLAZA tilbehør på motorbåde, oppustelige båd, sejlbåde, kajakker, ATV'er, garager og ethvert andet sted, du ønsker at placere dem.

StarPort er lavet af højkvalitets engineering plast, og er ikke kun stilfuldt, men let at montere og kan være overflade eller forsænket. Fordi det tager alle RAILBLAZA tilbehør og er så alsidigt, vil du kæmpe for at finde en måde, hvorpå StarPort ikke kan bruges. For eksempel, hvis du leder efter et system, hvor du kan fastgøre din Rod Holder R eller Rod Holder II til en skinne, så kig ikke længere. StarPort kan også monteres centralt på mange populære sporsystemer ved blot at tilføje vores StarPort TracMount Kit (sælges separat).

RAILBLAZA StarPorts er den nemmeste måde at holde ting på din båd, kajak eller ethvert andet fartøj. Med vores omfattende udvalg af stangholdere, drikkeholdere, telefonholdere, tabletholdere, kamera og solfanger eller transducermontering, navigationsbelysning og meget mere.

VIGTIGT: Brug af oliebaserede smøremidler på StarPort-diaset vil medføre fejl. Silikonbaserede produkter passer bedst (se venligst smøremiddelindholdet inden brug).

Byggematerialer:

StarPort - UV-stabiliseret AES-plast

Låse Slide - UV stabiliseret PC plast

Pakning - UV-stabiliseret TPE Gummi

Rustfrit stål fastgørelseselementer

Hvad du får:

2 x StarPorts

2 x overflademonteringskraber

2 x vejr tæt pakning og omslag

4 x 12 gauge 32 mm selvdrejende skruer

4 x M6 x 35 mm maskinskruer, skiver og møtrikker


Find masser af nautisk sport og fiskeri varer fra Railblaza, altid på lager og til den bedste pris. Hos waveinn, din online nautisk sport og fiskeri butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Railblaza Starport, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Railblaza Starport

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Starport

-

Skruer disse ind i båden og bruges til lys og flag. Fremragende gear som forventet.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up