up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoRailblaza Telescopic Pole
  • Railblaza Telescopic Pole
Railblaza

Railblaza Telescopic Pole

plus

Railblaza Telescopic Pole

Produktbeskrivelse Railblaza Telescopic Pole

Den TelePole tilføjer en anden dimension af alsidighed til RAILBLAZA systemet, komprimerer til 630mm og udvider til 1060mm med en mandlig Starport adapter i den ene ende og en kvindelig Starport i den øverste ende. Flyv et flag, vedhæfte en NAVISAFE 360 LED Lanterner, vedhæfte en 3-akset kameramontering, eller du kan endda tilføje en justerbar extender med G-Hold. Passer ind i ethvert Starport, sideports, RailMount eller RIBPort.BEMÆRK: På grund af den brede vifte af applikationer til RAILBLAZA TelePole 1000, kan vi ikke oplyse en maksimal sikker vægt, det vil støtte. Mens vi anbefaler ikke mere end 450grams (£ 1), er der forhold, som denne vægt vil være for meget.


RAILBLAZA anbefaler gear er tøjret til fartøjet på alle tidspunkter, og vi kan ikke tage ansvar for nogen redskaber tabt.


Alle nautisk sport og fiskeri produkter og Tilbehør og dele er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos waveinn kan du finde en masse Både fra Railblaza. Prisen på Railblaza Telescopic Pole er 35.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Railblaza Telescopic Pole

Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up