`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rapala

Rapala Fish N Fillet

  • Rapala Fish N Fillet
  • Rapala Fish N Fillet

Rapala Fish N Fillet

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Rapala Fish N Fillet

Lavet af Marttiini, skaberne af premium Rapala filet knive til over 50 år.

Flere indvolde end nogen anden kniv, det er den, der lærte verden filet. Med over 40 millioner solgte til dato, er denne kniv bruges i flere fiskeri lejre, på flere charterbåde og med mere fisker end nogen anden filet kniv i verden.

Gradvist tilspidset, er fleksibel, fuld tang klinge af europæisk rustfrit stål, der tager og holder en ultra skarp kant sikkert forankret i den legendariske birk håndtag.

Alle er beskyttet af et fint gearet læder Laplander kappe med "sikkerhed først" gratis swing bælte løkke, der altid holder skede og klinge fri af kroppen.

Med fire blade-størrelser at vælge imellem, er der en lige ret for alle fisk rengøring akkord. Inkluderer nem at bruge enkelt fase blyantspidser, der holder kniven knivskarpt.

Egenskaber

Classic Birch Håndtag

Gradvist tilspidset, fuld tang kniv

Sikkerhed Notch sikrer tang til messing ferule

Fin gearet læderskede

Inkluderer enkelt fase blyantspidser


Kender du alt til Rapala Fish N Fillet? Hos waveinn, vælger vi maritim og fiskeri udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Fiskeriudstyr varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Værktøj udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Rapala. Alle vores mærker er testet af vores hold af maritim og fiskeri eksperter!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Glat og fin fileteringskniv

-

Hvis en fisk nogensinde går hjem, er denne filetkniv fra Rapala perfekt

Vidunderlig filetkniv. super skarp!

-

Rapala fiskeknive er de bedste derude. Du kan ikke slå kvaliteten.

Lille og smuk

-

God kvalitet af skede. Kniven er ikke så skarp som jeg havde forventet. Anyway ser godt ud - stop autentisk. Jeg kan bare lide at holde det med mine hænder.

Super

-

det bedste fiskeri kniv

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk