up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Rapala Sling Pro
  • Play videoRapala Sling Pro
  • Rapala Sling Pro
360

Rapala Sling Pro

plus
Rapala

Rapala Sling Pro

Produktbeskrivelse Rapala Sling Pro

Den populære Sling Bag design med ekstra funktioner. Mængden af ​​de vigtigste rum er nem at justere med udvidelsen kile. Indvendig rum har en lomme til en hydration pack med et feed via adgangspunkt for hydrering røret. Den vandtætte lomme på skulderrem har en touch screen kompatibelt, fleksibel vindue


Funktioner:

Plads til to 3600 størrelse tackle kasser (inkluderet)

Justerbar volumen: det vigtigste rum kan udvides

Lomme til hydrering pack / vand blære

Vandtæt lomme på skulderrem til værdigenstande med en touch screen kompatibel vindue

Lavet af stærk 600D Nylon Oxford


Størrelse: 31x23x13 16 cm


Er du på udkig efter varer fra Rapala og Rapala Sling Pro? Hos waveinn, kan du finde en komplet liste af Fiskeriudstyr produkter og nautisk sport og fiskeri tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online waveinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale nautisk sport og fiskeri tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Rapala Sling Pro

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Rapala sling bag pro

-

Fantastisk produkt. Æsker og taske af højeste kvalitet. Rummelig og behagelig. Det eneste at bemærke: en 5-tommer smartphone passer ikke i den berøringsskærm-kompatible lomme/vindue.

Fremragende kvalitet

-

Fremragende kvalitet i konfekturen, meget behagelig og inkluderer to Plano-kasser, der ikke er specificeret i publikationen. Selvom det forsinkede levering lidt længere end forventet, er det forståeligt i betragtning af, at ordren skulle rejse til et andet kontinent. Stærkt anbefalet både produktet og siden.

Super praktisk skulderrem

-

Kvalitetsprodukt! Hurtig kommunikation med kundeservice og nem sporing.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up