`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Rapala

Rapala Total

  • Rapala Total
  • Rapala Total

Rapala Total

Produktbeskrivelse Rapala Total

Denne store Rapala taske er forsynet med flere kasser, som giver os mulighed for at opbevare vores lokker perfekt arrangeret, har også tre yderlommer, en af ​​dem med en kasse. Det er meget nemt at transportere takket være håndtag og skulderrem.

Rapala Total er det perfekte udstyr, for at nå dine maritim og fiskeri mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Skuldertasker og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Tasker, bokse og kasser varer er på tilbud. Find dem i waveinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Rapala, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk