`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine AIS350 Dual Channel

  • Raymarine AIS350 Dual Channel
  • Raymarine AIS350 Dual Channel

Raymarine AIS350 Dual Channel

Produktbeskrivelse Raymarine AIS350 Dual Channel

Raymarine AIS650 Transceiver og Raymarine AIS350 Modtager


Opererer i maritime VHF Raymarine AIS-systemet gør det muligt for trådløse udveksle navigationsstatus mellem skibe og landbaserede trafik overvågning centre.


Kommercielle skibe, oceangående skibe og rekreative både er udstyret med Raymarine AIS sendere udsender AIS-meddelelser, som omfatter fartøjer navn, kurs, fart og aktuel navigationsstatus.


Automatic Identification System (AIS)


Raymarines AIS650 er en klasse B AIS transceiver giver dig mulighed for at overføre dine data til andre fartøjer udstyret med AIS, og modtage deres data til visning direkte på din Raymarine multifunktions displays radar eller søkortplotter skærm.


Raymarine AIS650 Egenskaber


Dual channel-modtagere - AIS fartøj overvågning af klasse A-og B-transmissioner.


Dedikeret 50 kanals RAIM kompatibel GPS-modtager for overlegen præcision.


Hardware og software valgbar Silent Mode for privatlivets fred eller sikkerhed. Lydløs tilstand slukker din AIS-sender, mens du stadig at du kan

se transmissioner fra andre fartøjer.


SeaTalkng netværk for simpel integration med Raymarine C Serie Widescreen, E Serie Widescreen og G-seriens systemer.


USB 2.0-port til plug-and-play-forbindelse til PC-baserede navigationssystemer.


SD Card Slot til optagelse af AIS-data.


Indbygget NMEA multiplexer forenkler integration med legacy multifunktions displays, VHF radioer og 3. parts enheder.


Buddy Tracking


Både AIS350 og AIS650 understøtter Raymarines eksklusiv Buddy Tracking funktion, når det bruges med Raymarine multifunktions displays. Dette giver dig mulighed for at spare AIS mål af interesse med et særligt ikon og "venlig" navn.


Buddy sporing gør det nemt at få øje på både af venner og familie ud på vandet, eller til at identificere andre fartøjer-af-interesse med lethed.


Silent Mode


Den AIS650 er også udstyret med både hardware og software aktiveret Silent Mode, som gør det muligt for kaptajnen at slukke AIS-senderen af ​​hensyn til sikkerhed eller privatlivets fred.


Ved tilslutning til Raymarine multifunktions displays kan lydløs tilstand aktiveres eller deaktiveres på vilje fra enhver skærm på netværket.


Denne funktion er oftest ansat af turnerings kaptajner, der ikke ønsker at afsløre placeringen af ​​deres varme fiskested, men er også vigtigt at cruising magt og sejlskibe, der måske ønsker at midlertidigt at deaktivere sender deres position ud af bekymring for, at beholderen sikkerhed.


Netværk din AIS med SeaTalkng


SeaTalk NG forbindelse

Raymarine nye AIS350 modtager og AIS650 Klasse B Automatic Identification (AIS) transceiver bringer bådejere best-in-class funktioner og ydeevne i en pakke, der er 50% mindre end tidligere generation af AIS-sendere.


Både AIS350 og AIS650 er udviklet til problemfri integration med Raymarine multifunktions displays og tilbyder flere tilslutningsmuligheder, herunder SeaTalkng, NMEA2000, NMEA0183 og USB.


Denne hidtil uset fleksibilitet gør AIS350 og AIS650 let at integrere med alle dine ombord elektronik, herunder MFD s, instrumenter, PC-baserede navigationssystemer og mere.


På tilbud nu, Raymarine AIS350 Dual Channel til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos waveinn, Kan du finde udstyr til Elektronik, extra mange Kommunikation. Vi har mange forskellige Kommunikation, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Raymarine AIS350 Dual Channel

Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ais

-

Installeret for nylig og fungerer godt, produktet kom i god tid fra Waveinn

Elementer i henhold til kravene og inden for tiden

-

Meget god service og elementerne i henhold til kravene.

Relativ hurtig levering. produkt (ais-modtager) fungerer fremragende, tak

-

Levering er udført relativt hurtigt i slutningen af feriesæsonen. AIS-modtageren fungerer fremragende uden nogen konfigurationer manuelt. Jeg satte denne AIS-modtager til eksisterende Raymarine AXIOM og instrumenter på min sejlbåd. Dog tog jeg nogle værker (en dag fungerer) til installere nyt strømforsyningskabel (12Volt, hvilket kabel er inkluderet) fra bådens elpanel.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk