`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine CP100 CHIRP

  • Raymarine CP100 CHIRP
  • Raymarine CP100 CHIRP
  • Raymarine CP100 CHIRP

Raymarine CP100 CHIRP

Produktbeskrivelse Raymarine CP100 CHIRP

Efter succesen med den prisbelønnede Dragonfly Raymarine sonde med CHIRP DownVisio, nu CP100 tilbyder denne teknologi til Raymarine multifunktions displays.


Sammen med den intuitive brugergrænseflade LightHouse kan CP100 være netværksbaseret multifunktion serie A, C, E og GS-skærme.


Images Foto typen struktur baggrund med DownVision CHIRP teknologi til Raymarine ™ ydeevne DownVision 185mSonda CHIRP Dual Channel; Se billeder i høj opløsning med CHIRP DownVision og fisk påviste samtidig med CHIRP sensor.


Netværk Tilslut CP100 med den nyeste generation af Raymarine multifunktions displays. Fra den kompakte Serie A indtil vores flagskib, GS serie, den CP100 giver en Eyevisning med opløsning op til 1280 x 800 pixels.


Og fantastiske undersøiske visning CHIRP teknologi


Sonden modul til networking CP100 tilbyder DownVision CHIRP teknologi til Raymarine multifunktions displays.


Pippe DownVision CP100 system giver billeder med fotografisk aspekt af nyheder under båden, så undersøiske strukturer vise en overraskende grad af detaljer og opdage fisk samtidigt.


I modsætning til konventionelle prober, der transmitterer på en frekvens med hver puls, chirp CP100 bruger teknologien til transmission over et bredt spektrum af frekvenser med hver puls probe resultatet er en billedsensor med højere opløsning og mere realistisk.


Den CP100 er den ideelle løsning til ferskvandsfiskere sonde.


Kombineret med et display HybridTouch Raymarine E Serie, den CP100 giver lystfiskeren at skabe et netværk af flere skærme med HybridTouch kontrol.


Den realistiske billede af CHIRP DownVision let identificeres habitat Bass og andre ferskvandsarter.


kystfiskeri


Med en opnåelig dybde på 185 meter, er det CP100 det perfekte valg for kystfiskeri og bugt med en hidtil uset troskab og brug af en anden CHIRP kanal til påvisning af små fisk og rovdyr.


Er du vild med Raymarine CP100 CHIRP? Kig i vores maritim og fiskeri afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Elektronik, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye maritim og fiskeri produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Elektronik, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Raymarine CP100 CHIRP

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk