`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine DST800 Analogic Triducer

  • Raymarine DST800 Analogic Triducer
  • Raymarine DST800 Analogic Triducer

Raymarine DST800 Analogic Triducer

Produktbeskrivelse Raymarine DST800 Analogic Triducer

EL DST800 er den første optrækkelige analoge transducersignaler markedet, der tilbyder dybde, hastighed og temperatur i et enkelt element hvilket eliminerer behovet for at have tre typer specifikke prober.


Det bliver derfor en mulighed, der er meget interessant for sin værdi og giver også meget præcise data i alle tre felter.


Disse data kan vises på enhver radar, der accepterer NMEA 0183 eller NMEA 2000. Frekvensen er 235 kHz, som undgår interferens med andre lydgivere af fartøjet.

Dens ikke NMEA, det er en analog Transducter at forbinde til en ST60, for eksempel.


Denne transducer har en række patenterede forbedringer såsom hastighed giver fremragende præcision hjul under 5 knob (6 mph) en glat lineær output på alle speedbåde.


Den mindste sonde dybde er 0,5 m (1,6), og det maksimale, 70 m. Graden af ​​tryk er 3 m


Transduceren stråle, kan brede vifteformede og vippes frem og tilbage med at finde baggrunden, selv om dette er monteret i skrå eller sejlbåde skæve hjelme. Du kan også få temperaturen læser meget pålidelige takket være dens vand sensor (± 0,2 ° C).


Multisensoren er designet til at fungere med de fleste marine elektronik på markedet i dag. Når det er installeret nemt forbinder med NSS, NSE og NSO-systemer.


Den har et innovativt, fuldstændig forseglet og selvlukkende låg. I tilfælde skal du fjerne transduceren, den selvlukkende ventil minimerer strømmen af ​​vand i båden.


Til installation kræver kun et lille hul i skroget (5,1 cm), en attraktiv funktioner for enhver bådebygger eller bådejere.


Ved du hvilke egenskaber der gør Raymarine DST800 Analogic Triducer til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Raymarine DST800 Analogic Triducer, har vi det på lager i vores online waveinn butik. På grund af vores store udvalg i Transducere afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de maritim og fiskeri, du er på udkig efter. Køb hos waveinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Raymarine DST800 Analogic Triducer

Installation

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk