`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine EV 1 Evolution Sensor

  • Raymarine EV 1 Evolution Sensor
  • Raymarine EV 1 Evolution Sensor

Raymarine EV 1 Evolution Sensor

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine EV 1 Evolution Sensor

Udviklet til enkelhed, Evolution autopiloter fjerne behovet for kompliceret opsætning og kalibrering. Når Evolution er installeret, at komme i gang er lige så let som at skifte autopiloten på.


Kulminationen på Raymarine s 30 års autopilot ekspertise, FLIR Systems forskning og udvikling, og avanceret rumfarts vejledning teknologi, Evolution AI ™ styringsalgoritmer levere et nyt niveau af præcis autopilot kontrol.


Denne innovative gennembrud i autopilot intelligens giver Evolution autopiloter til at opfatte deres omgivelser og derefter straks beregne og udvikle styretøj kommandoer for at maksimere ydelsen. Resultatet er præcis og sikker kurs holde, uanset fartøjets hastighed eller søforhold.


Raymarine EV 1 Evolution Sensor er en vare der hører til Autopiloter kategorien indenfor Elektronik, i din maritim og fiskeri butik, waveinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online waveinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Raymarine EV 1 Evolution Sensor? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til maritim og fiskeri, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk