`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine EV 100 Tiller Evolution

  • Raymarine EV 100 Tiller Evolution
  • Raymarine EV 100 Tiller Evolution

Raymarine EV 100 Tiller Evolution

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine EV 100 Tiller Evolution

Den rorpinds Evolution EV 100 sejl designet håndværk med en maksimal forskydning af 6 tons er dannet af EV 1 sensor, styreenheden pilot ACU 100 motor og styreenhed p70, den Q049 (central enhed modul sukkerrør til ST4000 S1 og SPX 5) og ledningsføring kit Evolution.


Med EV 100 familien af ​​adaptive pilot Raymarine Evolution er en ny generation af autopiloter, der involverer præcis styring og sikker skib afsluttet. s.


Den største fordel ved Evolution og drivere, der gør disse autopiloter på markedet er unik i sin magt kalibrering.


Ingen brug for tilpasningsproces til båden, som den er installeret.


Evolution AI kontrol gennem deres algoritmer er ansvarlig for piloten opfatter sine omgivelser Evolution og øjeblikkeligt beregner styretøj kommandoer, dermed automatisk tilpasse sig betingelserne i havet og bådens fart.


Evolution drivere får automatisk styre båden med fuld strenghed, så det bliver til hurtigere og derved også hjælpe med at redde target brændstof.


Sensor tech


Det centrale i de Evolution EV driverne er sensor, der integrerer et elektronisk kompas til 9 akser og computer kursus.


Det er EV-sensor muliggør automatisk kalibrering, som det er i stand til at påvise ændringer i retning på grund af bølger eller vindstød kombineret med hælen.


Denne forbedring i følsomhed, kombineret med edb-styring af data via p70 styreenheden tillader sensoren virker på hjulet, afhængigt af typen af ​​båd, hastighed båd eller havet betingelser ...


En anden fordel ved EV sensoren er self kompensation af de magnetiske felter.


Nøjagtigheden af ​​den nye sensor, under 2 ° i enhver tilstand er et plus punkt for MARPA eller AIS sikkerhed typesystemer.


avanceret teknologi


Evolution piloter født kulminationen på erfaring Raymarine autopiloter, R & D Systems FLIR og anvendelse af den mest avancerede rumfarts vejledning teknologi med nye AI algoritmer kontrol, alt dette repræsenterer et nyt niveau af kontrol autopilot præcision.


Sensor EV 1


Denne pakke indeholder EV 1 sensor til drivsystemer Raymarine SeaTalk til at forbinde via kontrolenheden (ACU), hvor mad og skilte til enheder hydraulisk eller mekanisk energi går ud.


Styreenheden ACU 100 har udgangsstrøm 7 A, ingen kobling forbindelse.


Tilslutninger til rådighed ror henvisning sensor, og magt drivmotor.


Den nominelle forsyningsspænding er 12V, der forbinder SeaTalk ng data


Nem installation


Autopilot Installationen er enkel og hurtig, behøver du kun 30 sekunder takket være auto fit installationen.


Vælg den type båd, adresse type (mekanisk, hydraulisk eller påhængsmotor) og præcision (høj, normal eller single).


Når disse parametre er defineret, er Evolution algoritmer indrettet til at tillade piloten til båden og vejret og havets tilstand, du er på alle tidspunkter.


De tilbyder en masse frihed med hensyn til installation begrænsninger af konventionelle sensorer Selvfølgelig kan EV-sensoren monteres over eller under tag, ned eller væk fra den centrale akse af båden. Det har også Plug and Play-forbindelser.


EV 1se styres fra styreenheden Raymarine p70. Denne enhed er udstyret med fuld farveskærm og er drevet af LightHouse brugerflade Raymarine gør det en meget enkel og nem at bruge enheden.


Synsvinklen er 160 °, har anti reflekterende coating til at forbedre visning i kraftigt sollys, knap eller knappen for at sejle og motor applikationer, understøttelse af flere datakilder og tilslutningsmuligheder SeaTalk ng, 2000 NMEA SealtalkFeatures:


Kablet kit Raymarine Evolution består af følgende dele:


Cord 1x 0,4 meter SeaTalk ng


1x Kabel SeaTalk ng rygrad 5m


1x SeaTalk ng Spur Cable 0,4 meter


1x stik SeaTalk SeaTalk ng ng 5 måde


2x stik Seatalk ng T


2x SeaTalk ng Terminator


Raymarine EV 100 Tiller Evolution har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Raymarine EV 100 Tiller Evolution, købt hos waveinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online maritim og fiskeri butik, hvor du kan finde masser af varer fra Raymarine, færdiggør din ordrer af maritim og fiskeri varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Raymarine EV 100 Tiller Evolution

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Er raymarine ev 100 jordfreser-evolutionspakken uafhængig?

-

Bare spekulerer på, om dette system kan bruges alene eller om det skal tilsluttes andre Raymarine-komponenter? Vi har de ældre 60 instrumenter. Foretrækker at holde dette adskilt

vore eksperters svar

Hej, ja det er kompatibelt med andre Raymarine-komponenter.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk