`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine EV 100 Wheel Evolution

  • Raymarine EV 100 Wheel Evolution
  • Raymarine EV 100 Wheel Evolution

Raymarine EV 100 Wheel Evolution

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine EV 100 Wheel Evolution

EV 100 komplet familie af adaptiv pilot Raymarine Evolution, en ny generation af autopiloter, der involverer præcis kontrol og sikre både.


EV 100 er installeret i den varme sukkerrør, hjul styrede lystbåde og små dampskibe med en maksimal forskydning på 7,5 tons.


EV 100-systemet består af en sensor EV 1, piloten styreenhed ACU 100 motor og styreenhed p70, opgradering kit ST4000 + MKII og Evolution ledningsføring kit.


Styrer båden rigorouslywithout kalibrering!


Evolution drivere får automatisk styre båden med fuld strenghed, så det bliver til hurtigere og derved også hjælpe med at redde target brændstof.


En af de vigtigste fordele er Evolution serie automatiske selvkalibrering proces behøver ingen kalibrering eller passe den beholder, hvori det er installeret.


Denne innovative gennembrud er takket være AI Evolution kontrol algoritmer, der tillader piloter at opfatte sine omgivelser og straks beregne styretøj kommandoer, dermed automatisk tilpasse sig betingelserne i havet og bådens fart.


Sensor tech


Det centrale i de Evolution EV driverne er sensor, der integrerer et elektronisk kompas til 9 akser og computer kursus.


Det er EV-sensor muliggør automatisk kalibrering, som det er i stand til at påvise ændringer i retning på grund af bølger eller vindstød kombineret med hælen.


Denne forbedring i følsomhed, kombineret med edb-styring af data via p70 styreenheden tillader sensoren virker på hjulet, afhængigt af typen af ​​båd, hastighed båd eller havet betingelser ...


En anden fordel ved EV sensoren er self kompensation af de magnetiske felter.


Nøjagtigheden af ​​den nye sensor, under 2 ° i enhver tilstand er et plus punkt for MARPA eller AIS sikkerhed typesystemer.


2 versioner kerne: EV 1 og EV2


Kernen af ​​sensoren har to versioner. Denne pakke indeholder EV 1 sensor til drivsystemer Raymarine SeaTalk til at forbinde via kontrolenheden (ACU), hvor mad og skilte til enheder hydraulisk eller mekanisk energi går ud.


EV 2 for drev ved wire-systemer, bruger en standard tilslutning typen styreenheder og magt Teleflex Optimus 360, Volvo Penta IPS eller ZF Pod Drive.


Autopilot Kontrolenhed: ACU 100


Styreenheden ACU 100 har udgangsstrøm 7 A, ingen kobling forbindelse. Tilslutninger til rådighed ror henvisning sensor, og magt drivmotor. Den nominelle forsyningsspænding er 12V, der forbinder SeaTalk ng data


Let at installere


Autopilot Installationen er enkel og hurtig, behøver du kun 30 sekunder takket være auto fit installationen.


Vælg den type båd, adresse type (mekanisk, hydraulisk eller påhængsmotor) og præcision (høj, normal eller single).


Når disse parametre er defineret, er Evolution algoritmer indrettet til at tillade piloten til båden og vejret og havets tilstand, du er på alle tidspunkter.


De tilbyder en masse frihed med hensyn til installation begrænsninger af konventionelle sensorer Selvfølgelig kan EV-sensoren monteres over eller under tag, ned eller væk fra den centrale akse af båden. Det har også Plug and Play-forbindelser.


EV 1se styres fra styreenheden Raymarine p70. Denne enhed er udstyret med fuld farveskærm og er drevet af LightHouse brugerflade Raymarine gør det en meget enkel og nem at bruge enheden.


Synsvinklen er 160 °, har anti reflekterende coating til at forbedre visning i kraftigt sollys, knap eller knappen for at sejle og motor applikationer, understøttelse af flere datakilder og tilslutningsmuligheder SeaTalk ng, 2000 NMEA Sealtalk


Er du interesseret i Raymarine EV 100 Wheel Evolution? Så skynd dig ind til waveinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Raymarine EV 100 Wheel Evolution. Raymarine er det bedste indenfor maritim og fiskeri. Eksklusive Elektronik, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Raymarine EV 100 Wheel Evolution

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Auto pilot raymarine til rorhjul

-

Fremragende leveringsservice og fremragende produkt.

Rørføler

-

God morgen, jeg har lige købt Raymarine ev100 hjulnavet, og rorsensoren kommer ikke i kassen. Er denne del nødvendig for, at den fungerer korrekt?

vore eksperters svar

Hej, det er ikke nødvendigt, men vi anbefaler at købe det til en bedre brug.
Hilsen.

Jeg har brug for aito piloter til stålskrogbåde grt 120

-

Brugt mærket aito-pilot i driftstilstand for Mauritius til 120 få stålskrogbåde

Autopilot

-

Transaktion uden problemer.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk