`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

  • Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit
  • Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Raymarine Evolution er en ny generation af adaptive autopiloter. Denne teknologi blev født fra kulminationen af ​​erfaringer Raymarine autopiloter, R & D Systems FLIR og anvendelse af de mest avancerede rumfart teknologi orientering med nye AI algoritmer kontrol, betyder alt dette et nyt niveau af kontrol autopilot nøjagtighed.


Udviklingen piloter regel med en sådan grundighed båd, der ikke blot får til destinationen hurtigere, de også hjælpe spare brændstof.


Denne autopiloten har overlegen ydelse i forhold til enhver anden driver på markedet.


Det behøver ingen kalibrering eller passer det fartøj, det er installeret. Denne innovative gennembrud Evolution bruger AI reguleringsalgoritmer aktiverer disse autopiloter opfatter deres omgivelser og øjeblikkeligt beregne omløbsretning.


Giver nøjagtig overvågning af hæl vinkel, drejning og overskrift. Styringen resultat af båden præcise og pålidelige, så piloten til øjeblikkeligt udvikle sig afhængigt af hastigheden af ​​båden eller havet betingelser.


Det centrale i Evolution er EV sensor, elektronisk kompas bærer en 9 akse og integreret computer kursus.


EV sensor er i stand til at detektere ændringer i retning på grund af bølger eller vindstød kombineret med hælen. Denne forbedring innsitivity kombineret med edb-styring af data via P70 styreenheden tillader sensoren virker på hjulet, afhængigt af typen af ​​båd, hastighed båd eller søforhold.


En anden fordel ved EV sensoren er self kompensation af de magnetiske felter. Nøjagtigheden af ​​den nye sensor, under 2 ° i enhver tilstand er et plus punkt for MARPA eller AIS sikkerhed typesystemer.


Kernen i sensoren har to versioner. Denne pakke er tilgængelig med EV 1 sensor til drivsystemer Raymarine SeaTalk til at oprette forbindelse via kontrolenheden (ACU), hvor mad og skilte for enheder hydraulisk eller mekanisk energi går ud.


EV 2 for drev ved wire-systemer, bruger en standard forbindelse typen styreenheder og magt Teleflex Optimus 360, Volvo Penta IPS eller ZF Pod Drive.


Maksimal præstation i væddeløb, cruising og fornøjelse


Evolution Autopiloter hjælpe med at gøre mest muligt ud af båden. De er helt fleksibel og reagere på eventuelle behov på havet.


Let at installere


Autopilot Installation er enkel og hurtig, behøver du kun 30 sekunder takket være auto fit installationen.


Vælg den type båd, adresse type (mekanisk, hydraulisk eller påhængsmotor) og præcision (høj, normal eller single).


Når disse parametre er defineret, er Evolution algoritmer indrettet til at tillade piloten til båden og vejret og havets tilstand, du er på alle tidspunkter.


De tilbyder en masse frihed med hensyn installation begrænsninger af konventionelle sensorer kan naturligvis EV sensoren monteres over eller under tag, ned eller væk fra den centrale akse af båden. Det har også Plug and Play-forbindelser.


Denne pakke indeholder p70R styreenhed kan styre autopiloten. Den er udstyret med fuld farve skærme og er drevet af LightHouse brugerflade Raymarine gør det en meget enkel og nem at bruge enheden.


Synsvinklen er 160 °, har anti refleksioner belægning, som gør visning i kraftigt sollys, knap eller knappen for at sejle og motorapplikationer, understøttelse af flere datakilder og tilslutningsmuligheder SeaTalk ng, NMEA Sealtalk 2000.Funktioner:


Kablet kit Raymarine Evolution består af følgende elementer:

1 x SeaTalkng Strømkabel (0,4 mio)

2 x DeviceNet / SeaTalkng adapterkabel (kvinde)

2 x SeaTalkng Terminator


Ydelse Racing, perfekt egnet til sejlere, er især vigtigt, når man skarp kursus holde til at komme først.


Ydelse Cruise holder rense øvre kursus og trenser under nogen omstændigheder


Ydelse fornøjelse, for en afslappet sejlads, når det, du ønsker, er mere bare nyde havet og glemme


Hos waveinn har vi kun høj kvalitets maritim og fiskeri vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit? Er heldet med dig! Vi har waveinn i vores online Elektronik katalog og Tilbehør, vi tilbyder maritim og fiskeri, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk