`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine EV 200 Power Hydraulic Evolution

  • Raymarine EV 200 Power Hydraulic Evolution
  • Raymarine EV 200 Power Hydraulic Evolution

Raymarine EV 200 Power Hydraulic Evolution

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine EV 200 Power Hydraulic Evolution

Pakken hydrauliske autopilot Evolution er designet til motorbåde med regeringen reversibel hydraulisk motor og pumpe. Har en kapacitet på hydraulisk cylinder 80 til 230 cc.


Inkluderer AC 200 12 / 24V aktuator, sensor EV1, hydraulisk motor type 1, p70R styreenhed og ledningsføring Evolution.


Den nye Evolution-serie er kulminationen på erfaring Raymarine autopiloter, R & D Systems FLIR og anvendelse af de mest avancerede rumfart vejledning teknologi med nye AI algoritmer kontrol, betyder alt dette et nyt niveau af præcision kontrol autopilot


Evolution piloter regel med en sådan grundighed båd, der ikke blot får til destinationen hurtigere, de også hjælpe spare brændstof.


Denne autopiloten har overlegen ydelse i forhold til enhver anden driver på markedet.


Det kræver ingen kalibrering eller passer det fartøj, det er installeret. Denne innovative gennembrud Evolution bruger AI kontrol algoritmer muliggør disse autopiloter opfatter deres omgivelser og straks beregne omløbsretning.


Giver nøjagtig overvågning af hæl vinkel, drejning og overskrift. Kontrolresultatet af båden præcise og pålidelige, således at piloten kan øjeblikkeligt udvikle sig afhængigt af hastigheden af ​​båden eller havet betingelser.


Det centrale i Evolution er EV sensor, elektronisk kompas bærer en 9-akse og integreret computer kursus.


EV-sensoren er i stand til at detektere ændringer i retning på grund af bølger eller vindstød kombineret med hælen. Denne forbedring i følsomhed, kombineret med edb-styring af data via P70 styreenheden tillader sensoren virker på hjulet, afhængigt af typen af ​​båd, hastighed båd eller havet betingelser.


En anden fordel ved EV sensoren er self kompensation af de magnetiske felter. Nøjagtigheden af ​​den nye sensor, under 2 ° i enhver tilstand er et plus punkt for MARPA eller AIS sikkerhed typesystemer.


Kernen af ​​sensoren har to versioner. Denne pakke er tilgængelig med EV 1 sensor til drivsystemer Raymarine SeaTalk til at forbinde via kontrolenheden (ACU), hvor mad og skilte til enheder hydraulisk eller mekanisk energi går ud.


EV 2 version er også tilgængelig for systemer kører via tråd, skal du bruge en standard tilslutning typen styreenheder og magt Teleflex Optimus 360, Volvo Penta IPS eller ZF Pod Drive.


Let at installere


Autopilot Installationen er enkel og hurtig, behøver du kun 30 sekunder takket være auto fit installationen.


Vælg den type båd, adresse type (mekanisk, hydraulisk eller påhængsmotor) og præcision (høj, normal eller single).


Når disse parametre er defineret, er Evolution algoritmer indrettet til at tillade piloten til båden og vejret og havets tilstand, du er på alle tidspunkter.


De tilbyder en masse frihed med hensyn til installation begrænsninger af konventionelle sensorer Selvfølgelig kan EV-sensoren monteres over eller under tag, ned eller væk fra den centrale akse af båden. Det har også Plug and Play-forbindelser.


ACU 200 tilbyder en robust drev strøm fra pålidelig autopilot, og også leverer strøm til SeaTalk ng bus. Understøtter Raymarine Type 1 hydrauliske, lineære og roterende mekaniske enheder.


Autopiloter Evolution kan styres fra styreenheder og p70R p70. EV 200 styres motor pack med p70R.

Disse enheder har fuld farve skærme og er drevet af LightHouse brugerflade Raymarine gør det en meget enkel og nem at bruge enheden.


Synsvinklen er 160 °, har anti reflekterende coating til at forbedre visning i kraftigt sollys, knap eller knappen for at sejle og motor applikationer, understøttelse af flere datakilder og tilslutningsmuligheder SeaTalk ng, 2000 NMEA Sealtalk


Evolution Autopiloter hjælpe med at gøre mest muligt ud af båden. De er helt fleksible og svare ethvert behov på havet.Features:


Ydeevne Racing, perfekt egnet til sejlere, er især vigtigt, når man skarpe kursus holde til at komme først.


Ydeevne Cruise holder rengøre den øverste kursus og krydse under nogen omstændigheder


Ydeevne fornøjelse, for en afslappet sejlads, når det, du ønsker, er mere bare nyde havet og glemme alt om kurset.


1x strømkabel 0,4 meter SeaTalkng


1x bylinie SeaTalkng 5 meter


1x 0,4 meter bypass SeaTalkng


1x 5-vejs multistik SeaTalkng SeaTalk ng


2x Seatalkng stik T


2x terminatorerne Seatalkng


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos maritim og fiskeri. Køb Raymarine EV 200 Power Hydraulic Evolution, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som maritim og fiskeri, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. waveinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Raymarine EV 200 Power Hydraulic Evolution

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk