`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine EV 300 Power Solenoid Evolution

  • Raymarine EV 300 Power Solenoid Evolution
  • Raymarine EV 300 Power Solenoid Evolution

Raymarine EV 300 Power Solenoid Evolution

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine EV 300 Power Solenoid Evolution

Raymarine tager endnu et skridt i udformningen af ​​autopiloter med den nye Evolution Series. En ny generation af adaptive autopiloter født af de mest avancerede anvendelse af rumfart vejledning med nye AI-algoritmer kontrol.

Evolution er en ny præcision kontrol over autopiloten. EV 200 Motor pakke er designet til mellemstore både. Inkluderer pilot EV 200 Power hjulaksler ni core EV 1, enheden ACU 200 kontrol, ledningsføring kit Evolution og P70 styreenhed, hvor du kan styre embaración.

Med piloter Evolution regulerer skibet automatisk med fuld strenghed, får ikke kun til destinationen hurtigere, de også hjælpe spare brændstof.

Maksimal ydelse i væddeløb, cruising og fornøjelse

Evolution Autopiloter hjælpe med at gøre mest muligt ud af båden. De er helt fleksibel og reagere på enhver behov på havet.

Ingen grund til at kalibrere!

Denne autopiloten har overlegen ydelse i forhold til enhver anden driver på markedet. Det kræver ingen kalibrering eller passer det fartøj, det er installeret.

Denne innovative gennembrud Evolution bruger AI kontrol algoritmer muliggør disse autopiloter opfatter deres omgivelser og straks beregne omløbsretning.

Giver nøjagtig overvågning af hæl vinkel, drejning og overskrift. Styringen resultat af båden præcise og pålidelige, så piloten til øjeblikkeligt udvikle sig afhængigt af hastigheden af ​​båden eller betingelserne havet.

Det centrale i Evolution er EV sensor, elektronisk kompas bærer en 9-akse og integreret computer kursus.

EV sensor er i stand til at detektere ændringer i retning på grund af bølger eller vindstød kombineret med hælen. Denne forbedring i følsomhed, kombineret med edb-styring af data via P70 styreenheden tillader sensoren virker på hjulet, afhængigt af typen af ​​båd, hastighed båd eller havet betingelser.

En anden fordel ved EV sensoren er self udligning af de magnetiske felter. Nøjagtigheden af ​​den nye sensor, under 2 ° i enhver tilstand er et plus punkt for MARPA eller AIS sikkerhed typesystemer.

Kernen i sensoren har to versioner. Denne pakke er tilgængelig med EV 1 sensor til drivsystemer Raymarine SeaTalk til at oprette forbindelse via kontrolenheden (ACU) hvor mad og skilte for enheder, hydraulisk eller mekanisk energi går ud.

Kernen i sensoren har to versioner. Denne pakke er tilgængelig med EV 1 sensor til drivsystemer Raymarine SeaTalk til at oprette forbindelse via kontrolenheden (ACU) hvor mad og skilte for enheder, hydraulisk eller mekanisk energi går ud.

EV 2 for drev ved wire-systemer, bruger en standard tilslutning typen styreenheder og magt Teleflex Optimus 360, Volvo Penta IPS eller ZF Pod Drive.

Let at installere

Autopilot Installationen er enkel og hurtig, behøver du kun 30 sekunder takket være auto-fit-installationen. Vælg den type båd, adresse type (mekanisk, hydraulisk eller påhængsmotor) og niveauet af præcision (høj, normal eller single). Når disse parametre er defineret, er Evolution algoritmer indrettet til at tillade piloten til båden og vejret og havets tilstand, du er på alle tidspunkter.

De tilbyder en masse frihed med hensyn til installation begrænsninger af konventionelle sensorer Selvfølgelig kan EV-sensoren monteres over eller under tag, ned eller væk fra den centrale akse af båden. Det har også Plug and Play-forbindelser.

ACU 200 tilbyder en robust drev strøm fra pålidelig autopilot, og også leverer strøm til SeaTalk ng bussen. Understøtter Raymarine Type 1 hydrauliske, lineære og roterende mekaniske enheder.

Autopiloter Evolution kan styres fra styreenheder og p70R p70. EV 200 er styret motor pack med p70R.

Disse enheder har fuld farve skærme og er drevet af LightHouse brugerflade Raymarine gør det en meget enkel og nem at bruge enheden.

Synsvinklen er 160 °, har anti reflekterende coating til at forbedre visning i lyse sollys, knap eller knappen for at sejle og motoriske applikationer, understøttelse af flere datakilder og tilslutningsmuligheder SeaTalk ng, 2000 NMEA Sealtalk

Hver pilot p70

Hver pilot p70R

SportDrive motor, SPX 5R

Pakken indeholder også respuesto SportDrive enhed, SPX 5R magt. SPX 5R er en nem at bruge autopilot og garantier installere den mest præcise kurset holde under alle forhold.

Den er kompatibel med SeaTalk, SeaTalk ng, NMEA2000 og NMEA0183. Den er velegnet til både styring fast og hælder.

Funktioner:

1x strømkabel 0.4 meter SeaTalkng

1x bylinie SeaTalkng 5 meter

1x 0,4 meter bypass SeaTalkng

1x 5-vejs multistik SeaTalkng SeaTalk ng

2x Seatalkng stik T

2x terminatorerne Seatalkng

Ydeevne Racing, perfekt egnet til sejlere, er især vigtigt, når man skarpe kursus holde til at komme først.

Ydeevne Cruise holder rengøre den øverste kursus og krydse under nogen omstændigheder

Ydeevne fornøjelse, for en afslappet sejlads, når det, du ønsker, er mere bare nyde havet og glemme alt om kurset.


Raymarine EV 300 Power Solenoid Evolution, er med garanti den bedste i maritim og fiskeri udstyr. Hos waveinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din maritim og fiskeri butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Raymarine giver dig. Vores hold af maritim og fiskeri experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Elektronik, til den bedste pris.

Funktioner Raymarine EV 300 Power Solenoid Evolution

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk