up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoRaymarine Flush Fitting for Long Body Transducer
  • Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer
Raymarine

Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

plus

Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

Produktbeskrivelse Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

Støtte til forsænket transducere lang hals for at understøtte Tacktick.Este mikronet af plast leveres som en mulighed for dem, der ønsker at tilpasse triducer T910, T911 hastighedstransduceren eller transducer sonde T912, så at laccase er flush med ydersiden af ​​skroget af båden .

Hvis du vil lære mere omkring Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer, eller andre varer fra Raymarine i Elektronik kategorien af waveinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine nautisk sport og fiskeri aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Transducere kollektioner, du kan vælge nautisk sport og fiskeri fra Raymarine, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Raymarine Flush Fitting for Long Body Transducer

Farve
Installation

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up