`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i40 Bitdata System

  • Raymarine i40 Bitdata System
  • Raymarine i40 Bitdata System

Raymarine i40 Bitdata System

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine i40 Bitdata System

Med Raymarine i40 Bidata kan du se enheden fra samme dybde og hastighedsdata. Dette er en ultra kompakt computer designet til små længder, så det fylder meget lidt plads selvom har store specifikationer.

Dens display er opdelt horisontalt i to zoner, der viser information om dybden eller hastighed, som er valgt af brugeren, ændre oplysningerne er meget enkel og blot at trykke på en knap for at se alle data.

Med hensyn til data om hastighed, med i40 Bidata kender den aktuelle hastighed, maksimum og betyder, og også give oplysninger om den samlede og delvise slagtilfælde.

Med dybde data kan du indstille alarmgrænser for lavt og dybt vand anker alarm og registrere den mindste dybde fundet i løbet af den tid, at enheden er tilsluttet.

Og endelig giver også data om vandtemperaturen.

Præsenterer intervallet Raymarine i40, ST40 erstatte klassisk. Dette suppleres af tre digitale displays mere: Skyder til at styre hastigheden, dybde (D) og Wind (Wind Control), Alle af dem er hold af lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.

store cifre

Alle Raymarine i40 serien er designet til at være let at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.

En anden funktion deles af alle Raymarine enheder og i40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.

tilslutningsmuligheder

Alle i40 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele data. Ved SeaTalk1 protokol kan interface og dele oplysninger med ST40 og ST60 klassiske teams.

Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos waveinn, din online specialist i maritim og fiskeri udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Instrumenter varer fra Raymarine. Kig efter maritim og fiskeri varer, der står under Raymarine i40 Bitdata System. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Raymarine i40 Bitdata System

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk