`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i40 Depth Display

Raymarine i40 Depth Display

Raymarine i40 Depth Display

  • Raymarine i40 Depth Display
  • Raymarine i40 Depth Display
  • Raymarine i40 Depth Display
  • Raymarine i40 Depth Display

Raymarine i40 Depth Display

Produktbeskrivelse Raymarine i40 Depth Display

Den I40 er en ultra kompakt maskine designet til små længder, så det fylder meget lidt plads, og du har en enkel og intuitiv dybdegående information om alt hvad du behøver til navigation.


Den indeholder også oplysninger om den mindste dybde fundet i løbet af den tid, at enheden er tilsluttet.


I40 serien er tre digitale displays mest: Speed ​​??, hastighedskontrol, Bidata (hastighed og temperatur) og Wind (Wind Control), Alle af dem er hold i lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.


Alle I40 serien er designet til at være nemt at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.


En anden funktion deles af alle Raymarine-enheder, og I40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.


Den i serien


Raymarine hele spektret af den enhed, jeg serien i70 cockpit repeatere Multidata tilslutte sig den nye serie i50, i40 og i60. fire forskellige produktgrupper, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de supplerer hinanden.


Den i60 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin høje ende repeater, de i50 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter og tænke småt længder Raymarine I40 serien har, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


I maritim og fiskeri butikken, waveinn, kan du finde forskellige størrelser i Raymarine i40 Depth Display og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Raymarine i40 Depth Display eller måske Elektronik fra vores online maritim og fiskeri butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet maritim og fiskeri udstyr og Raymarine i40 Depth Display anmeldelser.

Funktioner Raymarine i40 Depth Display

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk