up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Raymarine I40 Depth System
  • Play videoRaymarine I40 Depth System
  • Raymarine I40 Depth System
Raymarine
360

Raymarine I40 Depth System

plus

Raymarine I40 Depth System

Produktbeskrivelse Raymarine I40 Depth System

Den i40 er en ultra depthmeter udstyr beregnet til små længder, så det fylder meget lidt plads, og du har en enkel og intuitiv dybdegående information om alt hvad du behøver til navigation.

Denne gauge transducer omfatter give fuldstændige og nøjagtige data om dybde i fod (FT), meter (m) eller favn (FA). Det giver også oplysninger om den mindste dybde fundet i løbet af den tid, at enheden er tilsluttet.

Præsenterer intervallet Raymarine i40, ST40 erstatte klassisk. Dette suppleres af tre digitale displays mere: Skyder til at styre hastigheden, Vind (vind) og Bidata (hastighed og dybde), Alle er hold lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.

store cifre

Alle Raymarine i40 serien er designet til at være let at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.

En anden funktion deles af alle Raymarine enheder og i40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.

tilslutningsmuligheder

Alle i40 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele data. Ved SeaTalk1 protokol kan interface og dele oplysninger med ST40 og ST60 klassiske teams.

Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.


Er du på udkig efter Raymarine I40 Depth System? Det er waveinn mest solgte vare, din online nautisk sport og fiskeri butik. Prisen er 305.49 $, i en begrænset periode! Hos waveinn, får du flest fordele og finde mange flere Raymarine, til de bedste priser. Alle vores nautisk sport og fiskeri vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Raymarine I40 Depth System

Sensorer
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up