`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i40 Depth System

  • Raymarine i40 Depth System
  • Raymarine i40 Depth System

Raymarine i40 Depth System

Produktbeskrivelse Raymarine i40 Depth System

Den I40 er en ultra depthmeter udstyr designet til små længder, så det fylder meget lidt plads, og du har en enkel og intuitiv dybdegående information om alt hvad du behøver til navigation.


Dette gauge transducer omfatter levere fuldstændige og nøjagtige data om dybde i fod (FT), meter (m) eller favn (FA). Den indeholder også oplysninger om den mindste dybde fundet i løbet af den tid, at enheden er tilsluttet.


Præsenterer området Raymarine I40, ST40 erstatter klassisk. Dette suppleres af tre digitale displays mere: Skyder til at styre hastigheden, Vind (vind) og Bidata (hastighed og dybde), Alle er hold lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.


store cifre


Alle Raymarine I40 serien er designet til at være nemt at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.


En anden funktion deles af alle Raymarine-enheder, og I40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.


tilslutningsmuligheder


Alle I40 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele data. Af SeaTalk1 protokol kan interface og dele oplysninger med ST40 og ST60 klassiske teams.


Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.


Køb dine Raymarine i40 Depth System til den bedste pris! Vores online har maritim og fiskeri, waveinn lige dem du går og drømmer om! Find Elektronik til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Raymarine i40 Depth System. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online maritim og fiskeri katalog!

Funktioner Raymarine i40 Depth System

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk