`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i40 Speed Display

  • Raymarine i40 Speed Display
  • Raymarine i40 Speed Display

Raymarine i40 Speed Display

Produktbeskrivelse Raymarine i40 Speed Display

Den I40 er en kompakt skyder med fantastiske funktioner, men udskiftning af ST40 team, der deler den rektangulære men mindre format.


Det er en enhed designet til små længder, som du kan lære alle de oplysninger om den aktuelle hastighed, maksimale og gennemsnitlige båd (i knob til miles i timen og kilometer i timen).


Også oplysninger om den samlede og delvise slag i nautiske miles, vedtægter miles eller kilometer og oplysninger om vandtemperaturen (º C eller º F).Den I40 serien er dannet af fire digitale display: Hastighed, hastighedskontrol, Bidata (hastighed og temperatur), Depht (dybde) og Vind (vind kontrol)


store cifre


Alle I40 serien er designet til at være nemt at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.


En anden funktion deles af alle Raymarine-enheder, og I40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.


Den i serien


Raymarine hele spektret af den enhed, jeg serien i70 cockpit repeatere multidato tilslutte sig den nye serie i50, i40 og i60. fire forskellige produktgrupper, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de supplerer hinanden.


Den i60 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin høje ende repeater, de i50 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter og tænke småt længder Raymarine I40 serien har, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


Med Raymarine i40 Speed Display, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Raymarine og deres maritim og fiskeri produkter, besøg da Elektronik kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. waveinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Raymarine i40 Speed Display

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ekstern sensor under skroget eller gps?

-

Skal vi gennembore skallen for at installere en ekstern sensor?

vore eksperters svar

Hej, ja du bliver nødt til at installere E26031 transduceren for at læse informationen.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk