`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i40 Speed System

  • Raymarine i40 Speed System
  • Raymarine i40 Speed System

Raymarine i40 Speed System

Produktbeskrivelse Raymarine i40 Speed System

Den i40 er en ultra slide udstyr beregnet til små længder, så det fylder meget lidt plads, og du har en enkel og intuitiv alle oplysninger om den aktuelle hastighed, maksimale og gennemsnitlige båd (i knob, miles i timen og kilometer i timen).

Også oplysninger om den samlede og delvise slag i nautiske miles, vedtægter miles eller kilometer og oplysninger om vandtemperatur (° C eller ° F). Systemet indbefatter skroget transducer.

Præsenterer intervallet Raymarine i40, ST40 erstatte klassisk. Dette suppleres af tre digitale displays mere: Dybde, for dybde kontrol, vind (vind) og Bidata (hastighed og dybde), Alle er hold lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.

store cifre

Alle Raymarine i40 serien er designet til at være let at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.

En anden funktion deles af alle Raymarine enheder og i40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.

tilslutningsmuligheder

Alle i40 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele data. Ved SeaTalk1 protokol kan interface og dele oplysninger med ST40 og ST60 klassiske teams.

Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.


Hvis du skal bruge nye Raymarine i40 Speed System, har vi dem her til den bedste pris. waveinn har det og andre top kvalitets varer som maritim og fiskeri. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de maritim og fiskeri, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Raymarine i40 Speed System

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk