`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i40 Wind Display

Raymarine i40 Wind Display

Raymarine i40 Wind Display

  • Raymarine i40 Wind Display
  • Raymarine i40 Wind Display
  • Raymarine i40 Wind Display
  • Raymarine i40 Wind Display

Raymarine i40 Wind Display

Produktbeskrivelse Raymarine i40 Wind Display

Raymarine i40 vinden er et blæseinstrument, der fuldender rækken af ​​enheder i den nye i40 rækkevidde.


De er ultra-kompakte computere, der optager meget lidt plads og er designet til små både Denne nye enhed leder uden vinge til at forbinde til en rotavecta transducer giver oplysninger såsom retning og vindhastighed, enten virkelige eller tilsyneladende, i forhold til den retning, båd, også at sætte vindvinkel og tillader den faste styrevinkel korrektion.


Det har også high-speed alarm Wind.


I40 serien er tre digitale displays mest: Hastighed, kontrol af fart, dybde (D) og Bidata (hastighed og dybde), Alle er hold lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.


store cifre


Alle Raymarine i40 serien er designet til at være let at bruge i alle situationer, har et monokromt LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning sikre maksimal synlighed i svagt lys.


En anden funktion som deles af alle Raymarine-enheder, og i40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.


Den i serien


Raymarine hele spektret af enheden Jeg Serie I70 cockpit repeatere multidato tilslutte sig den nye serie i50, i40 og i60. fire forskellige produktserier, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de er komplementære til hinanden.


Den i60 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin high-end repeater, i50 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter og tænker små længder Raymarine i40 serien har, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


Raymarine i40 Wind Display har officiel fabriksgaranti fra Raymarine. Som en official Raymarine forhandler, alle maritim og fiskeri produkter, har to års fabriksgaranti. Hos waveinn, vælger vi kun kvalitets Elektronik produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Instrumenter der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Raymarine i40 Wind Display

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk