`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i40 Wind System

  • Raymarine i40 Wind System
  • Raymarine i40 Wind System

Raymarine i40 Wind System

Produktbeskrivelse Raymarine i40 Wind System

Raymarine i40 Wind er et blæseinstrument, der fuldender rækken af ​​enheder i den nye i40 rækkevidde. De er ultra kompakte computere, der optager meget lidt plads og er designet til små både Denne nye enhed leder uden vinge til at forbinde til en Rotavecta transducer indeholder oplysninger såsom retning og vindhastighed, enten virkelige eller tilsyneladende, i forhold til retningen af båd, også at indstille vindvinklen og tillader den faste styrevinkel korrektion.

Det har også høj hastighed alarm Wind.

Præsenterer intervallet Raymarine i40, ST40 erstatte klassisk. Dette suppleres af tre digitale displays mere: Skyder til at styre hastigheden, dybde (D) og Bidata (hastighed og dybde), Alle er hold lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.

store cifre

Alle Raymarine i40 serien er designet til at være let at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.

En anden funktion deles af alle Raymarine enheder og i40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.

tilslutningsmuligheder

Alle i40 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele data. Ved SeaTalk1 protokol kan interface og dele oplysninger med ST40 og ST60 klassiske teams.

Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.


Er du på udkig efter Raymarine i40 Wind System? Det er waveinn mest solgte vare, din online maritim og fiskeri butik. Prisen er 483.99 $, i en begrænset periode! Hos waveinn, får du flest fordele og finde mange flere Raymarine, til de bedste priser. Alle vores maritim og fiskeri vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Raymarine i40 Wind System

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

I40 produktindhold

-

Leveres den pakke, du sælger, med et kabel fra vejrskovlen til repeateren? hvis ja, hvor mange meter?

vore eksperters svar

Hej, kablet har en længde på 30 meter.
Hilsen.

Dette produkt har gps, du kan se placeringen af den rigtige fisk

-

God morgen, jeg ønskede at vide mere om dette produkt, hvis du har GPS, kan du se placeringen af fisken, da den er mere detaljeret

vore eksperters svar

Hej, denne enhed er kun vindsystemet, der samler dataene fra vingen og viser dig på skærmmonitoren.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk