up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoRaymarine I50 Speed System
  • Raymarine I50 Speed System
Raymarine

Raymarine I50 Speed System

plus

Raymarine I50 Speed System

Produktbeskrivelse Raymarine I50 Speed System

Den nye i50 digitale instrument-system supplement til den nye multifunktionelle serie C og serie E med samme æstetiske linje og store ciffer let at se.

Mange er specifikationerne for denne enhed gør det et vigtigt redskab til navigation, da de store cifre, der sikrer en fremragende betragtningsvinkel for både dag og nat, baggrundsbelyste i rødt for at forbedre synligheden.

Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.

Kompatibel med e og C-udgaven

Alle i50 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele egne, men er også designet til at være den perfekte størrelse for nogen af ​​de MFP'er med Raymarine E og C-udgaven, som kan forbindes med hinanden og dele oplysninger via SeaTalk NG supplere systemer.

Den i serien

Raymarine komplet udvalg af enheden Jeg Serie i70 cockpit repeatere multidato tilslutte sig den nye i50 og i60 serien.

Fire forskellige produktgrupper, der deler den samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de supplerer hinanden.


På tilbud nu, Raymarine I50 Speed System til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos waveinn, Kan du finde udstyr til Elektronik, extra mange Instrumenter. Vi har mange forskellige Instrumenter, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Raymarine I50 Speed System

Sensorer
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up