`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i50 Tridata Digital Display

  • Raymarine i50 Tridata Digital Display
  • Raymarine i50 Tridata Digital Display

Raymarine i50 Tridata Digital Display

Produktbeskrivelse Raymarine i50 Tridata Digital Display

Raymarine i50 Tridata samler funktioner et dias og en dybdemåler. Dette giver data om dybde i fod eller meter, for at definere tærskelværdier for lavt vand alarm, dybde alarm, anker alarm både dybhavsfiskeri og dyb.


Det giver også oplysninger om både den aktuelle hastighed, maksimum og middelværdi og total og delvis slagtilfælde i knob, miles i timen eller kilometer i timen, plus vand temperatur (i grader Celsius ° C eller Fahrenheit ° F). Det har funktioner og stopur funktioner.


Let at se, let at bruge


Alle Raymarine i50 serien understreger lethed. Er ikke kun let at bruge, det er også designet til at være let at se.


Det har en fremragende betragtningsvinkel fra alle betingelser, dag og nat, vises alle data i monokrome LCD-skærm med cifre en god størrelse, har også baggrundsbelysningen for bedre netværk synlighed.


Trykknappen i50 gør det også en meget enkel enhed til at bruge og sine store knapper er designet til brugervenlighed på havet. Addition monteres let med sin forreste design


Kompatibel med E- og C-serien


Den nye i50 serien er designet til at være den perfekte størrelse for nogen af ​​MFP'er serien Raymarine E og C supplement. Den i50 serie af tre digitale display formularen, dybde, hastighed ?? og Tridata.


tilslutningsmuligheder


Raymarine i50 kan forbindes til forskellige produkter og systemer til at udveksle oplysninger og forbedre funktionaliteten af ​​systemet generelt.


Disse forbindelser kan gøres ved hjælp af forskellige protokoller er kompatibel med NMEA 2000-netværksforbindelse og SeaTalk ng (Next Generation) netværk en forlængelse af NMEA 2000, der giver mulighed for tilslutning af nautiske instrumenter og udstyr, der bruger et simpelt node netværk du kan tilslutte kompatible enheder ved hjælp af indpakning eller filialnet.


Den i serien


Raymarine hele spektret af den enhed, jeg serien i70 cockpit repeatere multidato tilslutte sig den nye serie i50, i40 og i60.


fire forskellige produktgrupper, der deler den samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de er komplementære til hinanden.


Det i60 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin høje ende repeater, de i50 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter og tænker små længder Raymarine i40 serien har, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


Alle disse nye multifunktionelle printere ikke kun kan forbinde med hinanden og deler deres egne oplysninger, de er også kompatible med serien ey c.


SPECS:

Nominel spænding: 12V DC

Driftsspænding Rækkevidde: 10 16V DC

Strømforbrug: typisk <1 W (kun visning) og maksimal 2,4W med transducer tilsluttet

Strømforbrug: 45 til 65mA (kun visning) og maksimal 200mA med transducer tilsluttet

Driftstemperaturområde: 20ºC til + 55ºC

Opbevaringstemperatur: 30 ° C til + 70 ° C

Relativ fugtighed: op til 93%

Vandtætning standard: IPX6

Tilslutninger: 2 x SeaTalkng og transducere

Kompatibel med marine industri kan systemer

Opfyldelse: Europe 2004/108 / EF


I KASSEN

i50 instrument

Frontdækslet

SeaTalk til SeaTalkng-adapterkabel

SeaTalkng anspore kabel

Pakning

Sun cover

Dokumentation pack

SeaTalkng skrueprop

4 x fastgørelsesskruer


Raymarine i50 Tridata Digital Display er en vare der hører til Instrumenter kategorien indenfor Elektronik, i din maritim og fiskeri butik, waveinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online waveinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Raymarine i50 Tridata Digital Display? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til maritim og fiskeri, lavet med den største passion.

Funktioner Raymarine i50 Tridata Digital Display

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk