`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i50 Tridata System

  • Raymarine i50 Tridata System
  • Raymarine i50 Tridata System

Raymarine i50 Tridata System

Produktbeskrivelse Raymarine i50 Tridata System

Den Raymarine i50 Tridata samler funktioner et dias og en dybdemåler. Dette giver data om dybde i fod eller meter, for at definere tærskelværdier for lavt vand alarm, dybde alarm, anker alarm både dybt vand og dyb.


Det giver også oplysninger om både den aktuelle hastighed, maksimal og middelværdi og total og delvis slag i knob, miles i timen eller kilometer i timen, plus vand temperatur (i grader Celsius ° C eller Fahrenheit ° F). Det har funktioner og stopur funktioner.


Let at se, let at bruge


Alle Raymarine i50 serien understreger lethed. Er det ikke kun let at bruge, er det også designet til at være let at se.


Det har en fremragende betragtningsvinkel fra alle forhold, dag og nat, vises alle data i den monokrome LCD-skærm med cifre en god størrelse, har også rød baggrund baggrundslys for at forbedre synligheden om natten.


Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.


Kompatibel med E- og C-serien


Alle i50 rækkevidde kan forbinde med hinanden og udveksle data, men er også designet til at være den perfekte størrelse for nogen af ​​de MFP'er med Raymarine E og C-udgaven, som kan forbindes med hinanden og dele oplysninger supplement.


Den i50 serie af tre digitale display formularen, log, dybdemåler og Tridata.


tilslutningsmuligheder


Den Raymarine i50 kan forbindes til forskellige produkter og systemer til udveksling af oplysninger. Dermed forbedre det samlede system funktionalitet


Disse forbindelser kan fremstilles ved anvendelse af forskellige protokoller. Det understøtter tilslutning til NMEA 2000-SeaTalkng (Next Generation) en forlængelse af NMEA 2000, som gør det muligt at tilslutte nautiske instrumenter og netværksudstyr.


Det bruger en simpel knude netværk, som du kan tilslutte kompatible enheder ved hjælp indpakningsmaterialet eller filialnet. Det understøtter også den traditionelle protokol SeaTalk1.


Den i serien


Raymarine hele spektret af de i serien i70 multifunktionsenhed cockpit repeatere tilslutte sig den nye serie i50, i60 og I40.


fire forskellige produktgrupper, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de supplerer hinanden.


Den i50 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin høje ende repeater, at i50 og i60 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter


Tænker små længder Raymarine I40 serien har, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


Alle disse nye multifunktionelle printere ikke kun kan forbinde med hinanden og deler deres egne oplysninger, de er også kompatible med serien ey c.


Køb dine egne Raymarine i50 Tridata System til kun 822.99 $. Lavet af Raymarine, Raymarine i50 Tridata System er på lager i mange størrelser og farver. Hos waveinn, tilbyder vi de bedste priser på maritim og fiskeri. Se et stort udvalg af Instrumenter i vores Elektronik afdeling.

Funktioner Raymarine i50 Tridata System

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk