`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i50D Speed Display

  • Raymarine i50D Speed Display
  • Raymarine i50D Speed Display

Raymarine i50D Speed Display

Produktbeskrivelse Raymarine i50D Speed Display

Den digitale diplay slide Speed ​​Raymarine i50 vil give alle oplysninger om både nuværende såvel som det højeste gennemsnit i begge knob (KTS), miles i timen (MPH) og kilometervis hastigheden på din båd i timen (KPH).


Vi vil også give oplysninger om den aktuelle hastighed, maksimum og gennemsnit på total og delvis slagtilfælde i nautiske miles (NM), vedtægter miles (M) eller kilometer og oplysninger om vandtemperaturen. Det har også tællere og timere.


Nemt at se, let at bruge


Alle Raymarine i50 serien fremhæver lethed. Er ikke kun let at bruge, det er også designet til at være let at se.


Det har en fremragende betragtningsvinkel fra alle forhold, dag og nat, vises alle data i den monokrome LCD-skærm med cifre en god størrelse, har også backlight for bedre net synlighed.


Trykknappen i50 gør det en meget enkel enhed til at bruge også, og sine store kontroller er designet til brugervenlighed på havet. Addition monteres let med sin front design


Kompatibel med E-og C-serien


Den nye Raymarine i50 serien er designet til at være den perfekte størrelse for nogen af ​​MFP'er serien Raymarine E-og C supplement. I50 serie af tre digitale display form, dybde, fart og Tridata.


tilslutningsmuligheder


I50 kan forbindes til forskellige produkter og systemer til at udveksle oplysninger og forbedre funktionaliteten af ​​systemet generelt.


Disse forbindelser kan gøres ved hjælp af forskellige protokoller er kompatibel med NMEA 2000-netværksforbindelse og SeaTalk ng (Next Generation) netværk en forlængelse af NMEA 2000, som giver mulighed for tilslutning af nautiske instrumenter og udstyr, der bruger et simpelt node netværk du kan forbinde kompatible enheder ved hjælp af


Raymarine hele spektret af enheden Jeg Serie I70 cockpit repeatere multidato tilslutte sig den nye serie i50, i40 og i60.


fire forskellige produktserier, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de er komplementære til hinanden.


Den i60 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin high-end repeater, i50 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter og tænker små længder Raymarine i40 serien har, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


Alle disse nye multifunktionelle printere ikke kun kan forbinde med hinanden og dele deres egne oplysninger, de er også kompatible med serien ey c..


Hos waveinn har vi kun høj kvalitets maritim og fiskeri vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Raymarine i50D Speed Display? Er heldet med dig! Vi har waveinn i vores online Elektronik katalog og Instrumenter, vi tilbyder maritim og fiskeri, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Raymarine i50D Speed Display

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk