`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i60 Wind Display

Raymarine i60 Wind Display

Raymarine i60 Wind Display

  • Raymarine i60 Wind Display
  • Raymarine i60 Wind Display
  • Raymarine i60 Wind Display
  • Raymarine i60 Wind Display

Raymarine i60 Wind Display

Produktbeskrivelse Raymarine i60 Wind Display

Vinden systemet i60 Vinkel og VMG vindretningen født til komplet katalog multidato hot Raymarine repeatere. De analoge instrumenter I70 fuldende rækken af ​​vind-udstyr.


Den i60 Wind er det perfekte værktøj til, når en enkelt grad kan gøre en forskel, fordi det viser mellem 20 ° og 60 ° kombinerer digitale og analoge data.


Mange er specifikationerne for denne enhed gør det en afgørende betydning for sejlads navigation værktøj såsom store analoge drejeknapper sikrer fremragende betragtningsvinkel til både dag og nat, baggrundsbelyste i rødt for at forbedre synligheden.


Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget simpel, med front design.


Kompatibel med E-og C-serien


Alle i60 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele egne, men er også designet til at være den perfekte størrelse for nogen af ​​MFP'er Raymarine E-og C-serien, der kan interface med stik og dele oplysninger ved hjælp af NMEA 2000 og SeaTalk-systemer


Den i serien


Raymarine hele spektret af enheden Jeg Serie I70 cockpit repeatere multidato tilslutte sig den nye i50 og i40 serien.


Fire forskellige produktserier, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de er komplementære til hinanden.


Den i60 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin high-end repeater, i50 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter og tænker små længder Raymarine i60 er intervallet, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


Skynd dig at købe Raymarine i60 Wind Display, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos waveinn kan du også finde Instrumenter, eller Elektronik, vi har det du lige står og mangler. Køb Raymarine i60 Wind Display og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Instrumenter tilbud.

Funktioner Raymarine i60 Wind Display

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anemometer og skærmkompatibilitet

-

Hej, jeg har et st-60 + vindmåler Mit spørgsmål er, kan jeg beholde mit nuværende vindmåler med den aktuelle ledning og udskifte min skærm til i-60

vore eksperters svar

Hej, ja, du kan bruge det gamle vindmåler.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk