`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i60 Wind Display

Raymarine i60 Wind Display

Raymarine i60 Wind Display

  • Raymarine i60 Wind Display
  • Raymarine i60 Wind Display
  • Raymarine i60 Wind Display
  • Raymarine i60 Wind Display

Raymarine i60 Wind Display

Produktbeskrivelse Raymarine i60 Wind Display

Raymarine fuldender sit katalog multidato repeatere badekar med i60 serien, analoge instrumenter i70 komplet udvalg af vind-udstyr, således at ejerne kan færdiggøre deres sejlads teams i70 med en repeater vind høje ende. The Wind i60 kombinerer digitale og analoge data.


Beregn den tilsyneladende vind (relativ), den reelle hastighed og vinkel (sand vind kræver hastighed data vand SeaTalk)


Mange er specifikationerne for denne enhed gør det til et vigtigt redskab til at navigere sejlbåde som store analoge drejeknapper sikrer fremragende betragtningsvinkel til både dag og nat, baggrundsbelyste i rødt for at forbedre synligheden.


Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget simpel, med front design.


Kompatibel med E-og C-serien


Alle i60 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele egne, men er også designet til at være den perfekte størrelse for nogen af ​​MFP'er Raymarine E-og C-serien, der kan interface med stik og dele oplysninger ved hjælp af NMEA 2000 og SeaTalk-systemer


Den i serien


Raymarine hele spektret af enheden Jeg Serie I70 cockpit repeatere multidato tilslutte sig den nye i50 og i40 serien.


Fire forskellige produktserier, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de er komplementære til hinanden.


Den i60 rækkevidde at supplere i70 kommer med sin high-end repeater, i50 er substitutter legendariske Raymarine ST60 instrumenter og tænker små længder Raymarine i60 er intervallet, i dette tilfælde udskiftning af ST 40.


Hvis du står og mangler en Raymarine i60 Wind Display, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Elektronik udstyr fra mærker som Raymarine, er produceret af de bedste materialer. Raymarine er eksklusiv design maritim og fiskeri er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Raymarine i60 Wind Display i dag!

Funktioner Raymarine i60 Wind Display

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anemometer og skærmkompatibilitet

-

Hej, jeg har et st-60 + vindmåler Mit spørgsmål er, kan jeg beholde mit nuværende vindmåler med den aktuelle ledning og udskifte min skærm til i-60

vore eksperters svar

Hej, ja, du kan bruge det gamle vindmåler.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk