`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine i60 Wind System

  • Raymarine i60 Wind System
  • Raymarine i60 Wind System

Raymarine i60 Wind System

Produktbeskrivelse Raymarine i60 Wind System

Det nye system med blæseinstrument analog i60 supplerer den nye multifunktionelle serie C og serie E med samme æstetiske linje og holde den traditionelle analoge visning af vindretningen.


Mange er specifikationerne for denne enhed gør det til et vigtigt redskab til at navigere sejlbåde som store analoge ringer sikrer fremragende betragtningsvinkel til både dag og nat, baggrundsbelyste i rød for at forbedre synligheden.


Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med front design.


Kompatibel med E- og C-serien


Alle i60 rækkevidde kan forbinde med hinanden og deler egne men er også designet til at være den perfekte størrelse for nogen af ​​MFP'er Raymarine E og C-udgaven, der kan interface med stik og dele oplysninger via systemerne SeaTalkng


Den i serien


Raymarine hele spektret af den enhed, jeg serien i70 cockpit repeatere multidato tilslutte sig den nye i50 og i40 serien.


Fire forskellige produktgrupper, der deler samme æstetiske linje og de samme tilstande med tanken om, at de supplerer hinanden.


Find din pris på Raymarine i60 Wind System og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Elektronik tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Instrumenter og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos waveinn.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmod om oplysninger

-

Hej tak, hvad mere er nødvendigt for at installere det med st 1000 driveren med en axiom 9 raymarine tak fyr

vore eksperters svar

Hej, dette produkt inkluderer følgende dele:
i60 instrument, frontplade, SeaTalkng til SeaTalkng adapterkabel, SeaTalkng toggle-kabel, masthovedenhed, 30 meter mastkabel, pakning, afdækning, dokumentation, SeaTalkng blindhætte, 4x skruer.
Hilsen.

Det er godt !!

-

Det er her! .... En god oplevelse at købe hos Wavein. Hurtig og sikker .... Jeg vil købe igen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk