up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Raymarine

Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Raymarine ST2000 Tiller Pilots

plus
  • Play videoRaymarine ST2000 Tiller Pilots
  • Raymarine ST2000 Tiller Pilots
  • Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Produktbeskrivelse Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Autopilot reed båd deplacement til 4500 Kg. Kontrol med 6 knapper og baggrundsbelyst display med overskriften information og BRG, DST og XTE (via SeaTalk).


Regeringen retning vind (via SeaTalk) eller rute sporing (via NMEA og SeaTalk). Autotrim, AutoSeaState, bruger kalibrering og ekstra højlydt alarm. Flere monteringstilbehør.


På udkig efter Raymarine ST2000 Tiller Pilots? Kig ikke mere! waveinn tilbyder et stort udvalg i Autopiloter modeller. Opdag vores nye Elektronik tilbud, hos waveinn. Lavet af Raymarine, dette Autopiloter produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Seriøs og ansvarlig virksomhed

-

Jeg købte en st2000-pilot, og den fungerede i et par måneder. Efter at det brød sammen, kontaktede jeg Waveinn via dette websted og returnerede det forudbetalt fragt. De sendte det til producenten, som ikke var i stand til eller uvillig til at reparere det. Hele processen har taget flere måneder, men de fortsatte med at tilbagebetale det fulde købebeløb. Upåklagelig.

Autopilot st2000

-

Fremragende hurtig forsendelse, ingen indgriben, ankom til tiden, bølger kro seriøst og velassorteret firma x fiskemateriale ....

Perfekt :-)

-

Meget hurtig levering, ankom om tre dage. Okay. Jeg skal stadig installere det, men jeg synes, det er en god pilot og med 3 års garanti.

Fantastisk pris og levering i rette tid

-

Produkt som beskrevet, den bedste pris blandt online sælgere, levering til tiden! Godt klaret

Korrekt levering

-

Forsendelsen ankom på dato og med en sikkerhedsforseglingsemballage, meget nyttig til så sarte produkter. OK, jeg køber forsikring igen.

Som forventet

-

Den ankom den forventede dag, der var ingen mangel, den flyttede uden problemer efter installationen, og den oprindelige indstilling blev afsluttet på kort tid.

Cospa er den bedste.

-

Forklaringen er akavet, fordi der ikke er noget japansk personale, men det blev sendt glat og hurtigt. Emballagen er høflig, og selve produktet har ikke noget problem. Vi er tilfredse med, at vi kan købe meget billigere end i Japan.

Konsultation

-

Den angivne pris er for ST2000 som titel eller ST2000 + som angivet af billedet?

vore eksperters svar

Hej,
Prisen gælder for ST2000 Tiller Pilots med reference A12005.
Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up