`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Raymarine ST2000 Tiller Pilots

  • Raymarine ST2000 Tiller Pilots
  • Raymarine ST2000 Tiller Pilots
  • Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Raymarine ST2000 Tiller Pilots

Autopilot reed båd deplacement til 4500 Kg. Kontrol med 6 knapper og baggrundsbelyst display med overskriften information og BRG, DST og XTE (via SeaTalk).


Regeringen retning vind (via SeaTalk) eller rute sporing (via NMEA og SeaTalk). Autotrim, AutoSeaState, bruger kalibrering og ekstra højlydt alarm. Flere monteringstilbehør.


Velkommen til vores Raymarine ST2000 Tiller Pilots, speciale tilbud! Har du brug for waveinn, eller have nye maritim og fiskeri udstyr. waveinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Raymarine og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Elektronik.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk pris og levering i rette tid

-

Produkt som beskrevet, den bedste pris blandt online sælgere, levering til tiden! Godt klaret

Korrekt levering

-

Forsendelsen ankom på dato og med en sikkerhedsforseglingsemballage, meget nyttig til så sarte produkter. OK, jeg køber forsikring igen.

Som forventet

-

Den ankom den forventede dag, der var ingen mangel, den flyttede uden problemer efter installationen, og den oprindelige indstilling blev afsluttet på kort tid.

Cospa er den bedste.

-

Forklaringen er akavet, fordi der ikke er noget japansk personale, men det blev sendt glat og hurtigt. Emballagen er høflig, og selve produktet har ikke noget problem. Vi er tilfredse med, at vi kan købe meget billigere end i Japan.

Konsultation

-

Den angivne pris er for ST2000 som titel eller ST2000 + som angivet af billedet?

vore eksperters svar

Hej,
Prisen gælder for ST2000 Tiller Pilots med reference A12005.
Hilsen

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk