up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoRaymarine TackTick T075 System
  • Raymarine TackTick T075 System

Raymarine TackTick T075 System

plus
Raymarine

Raymarine TackTick T075 System

Produktbeskrivelse Raymarine TackTick T075 System

Din to linjers display viser retningen og afvigelse fra den oprindelige kurs. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt indstille den optimale punkt for at krydse startlinjen, og hjælpe dig med at navigere ved hjælp af den mindst mulige afstand mark vind.

De viste data: Forsinkelse kompas, vind skift indikator, Trend Lines, Race Timer. 100% drevet af solenergi.

Det omfatter også en Micronet Hull Transmitter til at give båden hastighedsdata og dyb. Systemet kan udvides med skærme vind data og GPS-information, og er kompatibel med det komplette sortiment af Micronet Displays.


Hvis du vil købe de bedste Elektronik fra Raymarine, har du fundet det bedste sted, waveinn. Hos waveinn, har vi kun de bedste mærker, som Raymarine, så du kun får de bedste nautisk sport og fiskeri, til de bedste priser. Kig selv efter i nautisk sport og fiskeri og TackTick T075 System. Bestil nu og modtag dine Raymarine TackTick T075 System, inden for et par dage.

Funktioner Raymarine TackTick T075 System

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up