`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Raymarine

Raymarine TackTick T101

Raymarine TackTick T101

Raymarine TackTick T101

  • Raymarine TackTick T101
  • Raymarine TackTick T101
  • Raymarine TackTick T101
  • Raymarine TackTick T101

Raymarine TackTick T101

Produktbeskrivelse Raymarine TackTick T101

Trådløs Vindinstrument Raymarine Tacktick af serien. T 101-systemet er dannet af T-grænseflade 122 og den trådløse sender vind (herunder kabler) T 120.


Med disse instrumenter mister tråd, radio via NMEA tilslutning gør det nemt at udvide systemet og forbundet til andre instrumenter er gjort.


Denne funktionelle computer, kan du oprette forbindelse via NMEA med andet apparatur, og meget præcis. I en enkelt skærm indeholder alt udstyr normal vind og med et tryk på en knap skifter displayet i vindsiden eller vindretningen booster, en perfekt rolle til kapsejlads.


Alle Tacktick serie sol-drevne, har en rækkevidde på op til 300 timer. En anden fordel er dens fleksibilitet, da de er meget nemme at installere, det tager bare lidt tid til at installere en vind sender, senderen hjelm og alle skærme, og alt dette uden at bore huller i skottet eller ledninger passere masten.


Alle Tacktick sortiment er vandtæt (testet til 10m), og meget lav vægt.


T112 trådløse grænseflade


Den T122 Tacktick interface giver dig mulighed for at integrere andre marine navigationssystemer er, der modtager oplysninger, der sendes til dig af T120. Det har en unik kombination af analoge og digitale formater med stor cifret display (7 mm).


Enheden er meget let at konfigurere og har 3 niveauer af baggrundsbelysning


Denne skærm er kompatibel med alle instrumenter, ved hjælp af NMEA-protokollen. Den vejer kun 230 gram.

T120 Wireless Wind Transmitter


Denne sender robust, nøjagtig og meget følsomme vind sender data fra toppen af ​​masten til Tacktick skærme helt trådløse fordi, ligesom resten af ​​instrumenterne i denne serie, er drevet af solen. Det er også meget lys.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos maritim og fiskeri. Køb Raymarine TackTick T101, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som maritim og fiskeri, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. waveinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Raymarine TackTick T101

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Raymarine t101

-

Hej. Fantastisk produkt og god service. Tøver ikke med at købe fra Waveinn igen. Tak skal du have.

Raymarine tick tack 101

-

Fantastisk pris og god kundeservice. Alligevel er installation.it som beskrevet og ser ud til at gøre alt, hvad det siges at gøre. Ville ikke tøve med at købe fra Waveinn igen.

Raymarine tacktick t101

-

meget god pris, hurtig hurtig levering. Waveinn helt sikkert at huske, købe igen

Raymarine tack tick t101

-

godt køb. waveinn forudsat en god pris og hurtig, levering. Jeg har ingen tøven at købe fra waveinn igen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk